Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Zažijte opravdové peklo. Do České Lípy přijedou Krampusáci

Divocí, strašidelní a děsiví alpští čerti dorazí letos do České Lípy. Pokud tak toužíte spatřit tyhle pekelníky, nenechte si ujít pořádnou show.

Krampusáci zaplní náměstí T. G. Masaryka už v sobotu 2. listopadu v 17 hodin. „Můžete se těšit na bandu čertů, zlověstnou hudbu u pyrotechnické efekty,“ uvedla mluvčí České Lípy Kristýna Kňákal Brožová.

Zároveň dodává, že malé děti by měli rodiče raději nechat doma. Stejně tak by kvůli předpokládanému velkému zájmu měli lidé doma nechat i kočárky. Akce si vyžádá i určitá omezení. „Od 9 hodin nebude možné na náměstí parkovat, zůstane však průjezdné,“ komentovala Brožová.

O 15 hodin pak bude místo uzavřené úplně. Vstupné na akci bude 50 korun, děti do 10 let mají vstupné zdarma. „Předprodej vstupenek bude zahájen v úterý 15.10. v Regionálním turistickém informačním centru, které bude umístěno v náhradních prostorách v KD Crystal,“ dodala mluvčí.

Foto Pavel Kacerovský

Štítky Krampus, čerti, Česká Lípa, Tomáš Garrigue Masaryk, Kulturní dům Crystal

Zažijte opravdové peklo. Do České Lípy přijedou Krampusáci  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.