Počasí dnes4 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

VÍKEND PODLE DRBNY: Pohádka, šerm, ples knihovny a koncerty

Třetí lednový víkend můžete strávit nějakým pěkným výletem, lenošením a nebo vyrazit někam za kulturou. A kam? Inspirovat se můžete níže.

Rozjet to můžete už dneska večer. A to buď v Bunkru, kde vystoupí Ještědská odysea v zimním hávu nebo třeba v Clubu Warehouse, kam můžete zamířit za Lenkou Dusilovou.

Ti zručnější z nás si mohou o víkendu vlastnoručně vyrobit různé typy světýlek a lampiček v rámci dvoudenního kurzu v Domě dětí a mládeže Větrník v Liberci. Přihlásit se můžete na e-mailu vendy.koskovadmliberec.cz.

Pokud vás ve filmech vždycky zaujal šermířský souboj, můžete ho vidět tento víkend na vlastní oči. Oba dva dny totiž bude probíhat v hale míčových sportů Sport Park Liberec probíhat soutěž žáků a žákyň Jizerský kord.

Ani tento víkend nebude chybět tradiční nedělní pohádka u Fryče. Tradičně od 16 můžete přijít na pohádku Vlk a hlad v podání Jakuba Folvarčného.

O víkendu si také můžete vyrazit z kopýtka v Krajské vědecké knihovně, kde se koná ples. Od 20 hodin začne v sobotu oslava 20. výročí otevření prosklené knihovní budovy.

V Liďácích dnes od sedmi večer vystoupí skupina Akcent, která s sebou přinese hlavně severský vokální folklór.

A pokud vás lákají fotografie, nenechte si ujít vernisáž výstavy fotografa Pavla Stejskala s názvem Můj svět. Ta proběhne dnes od 17 hodin v Malé výstavní síni. Fotky zde můžete vidět až do 23. února.

Živo bude v neděli i ve vratislavické Zauhlovačce. Uskuteční se zde od 10 do 17 hodin kurz renovace dřevěného nábytku. Ten je určen jak úplným nováčkům tak lidem, kteří začali doma nějaký ten kousek renovovat a potřebovali by to dotáhnout do konce.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Homolka/Café Klub Slavie

Štítky kultura, víkend, akce, Liberec, knihovna, sportovní šerm, koncert, ples, Lenka Dusilová, SPORT PARK a.s., Akcent

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VÍKEND PODLE DRBNY: Pohádka, šerm, ples knihovny a koncerty  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.