Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Úterý 7. května 2024  |  Svátek má Stanislav
Bez reklam

Večerníčky pro dospělé i benefiční koncert. Divadlo má stále co nabídnout

Současná doba není pro divadla vůbec snadná. Místo sezení doma na zadku ale herci v libereckém Šaldově divadle vymýšlí stále něco nového a baví své příznivce.

Třeba dnes bude divadlo od 18:50 vysílat v živém přenosu liberecký balet z Malého divadla v rámci oslav Mezinárodního dne tance 2020! Mimo to také každý všední den od 22:30 vysílá divadlo na facebooku „Dobrou! Čtení pro dospělé“. „Příběhy čtou Tomáš Holý a Martin Polách,“ uvedla vedoucí marketingu Michaela Pompová.

Online program libereckého divadla je opravdu pestrý. Ve čtvrtek bude streamován online Benefiční koncert, v rámci kterého vystoupí virtuos Josef Špaček za doprovodu klavíristy Miroslava Sekery. Tento večer bude patřit také pátému dílu divadelního seriálu Operace Archa. „V pátek od 19 hodin vás svátečně naladí premiéra příběhu Večírek operní karantény,“ řekla Pompová. Můžete se těšit na duety i operní árie. 

V plánu má divadlo spustit také přímé přenosy z Malého divadla. Divadlu také pomáhá nákup dobrovolných vstupenek, kterých se už prodalo víc než sto. „Každé podpory si velmi vážíme,“ dodala Pompová.

Ohodnoť článek

Foto DFXŠ

Štítky kultura, Liberec, divadlo, DFXŠ, Divadlo F. X. Šaldy, Tomáš Holý, Josef Špaček, Miroslav Sekera, Facebook, Metzlův dům

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Večerníčky pro dospělé i benefiční koncert. Divadlo má stále co nabídnout  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.