Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Které místo je v kraji nejromantičtější? Kraj vyhlásil jarní fotosoutěž

Liberecký kraj vyhlásil fotosoutěž zaměřenou na nejkrásnější a konkrétně nejzamilovanější místa v kraji. A kdy jindy vyhlásit takovou fotosoutěž, než během měsíce lásky.

Při výběru snímků se fantazii meze nekladou. Může jít o přírodu stejně jako o hrad, zámek nebo oblíbené místo. Snímek by měl znázorňovat buď nejzamilovanější místo v kraji nebo místo ideální pro romantické rande. Na vítěze navíc čekají zajímavé ceny. „Myslím, že nastal čas věnovat se i příjemnějším věcem, než je pandemie, třeba výletům a procházkám,“ sdělila radní Květa Vinklátová.

Fotku, kterou chtějí zájemci přihlásit do soutěže, stačí poslat do 25. května do zpráv na fb Liberecký kraj — cestou necestou nebo na e-mail jakub.seps@kraj-lbc.cz. U fotky je nutné uvést celé jméno, název kategorie a přidat třeba nějaký osobní příběh nebo vzpomínku. 

„Po uzávěrce se fotografie z obou témat objeví na výše zmíněném facebookovém profilu, načež se spustí veřejné hlasování o ty nejlepší. Autory prvních pěti fotografií s největším počtem lajků a srdíček z každé kategorie čekají odměny,“ informoval mluvčí kraje Jan Mikulička. Výherci budou vyhlášeni 31. května na zmíněném facebookovém profilu a na webu kraje.

Ohodnoť článek

Foto

Štítky fotosoutěž, Liberecký, kultura, Liberecký kraj, Květa Vinklátová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Které místo je v kraji nejromantičtější? Kraj vyhlásil jarní fotosoutěž  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.