Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Liberecká radniční věž je opět přístupná veřejnosti. Ve všední dny i v sobotu

Na věž liberecké radnice můžete opět vystoupat v rámci komentovaných prohlídek s průvodcem. Ty se uskuteční každý den kromě neděle.

Kromě věže mohou zájemci nahlédnout i do obřadní síně. „Prohlídky se konají v pracovní dny od 9 do 15 hodin a v sobotu od 9 do 11 hodin,“ informovala mluvčí města Jana Kodymová.

Prohlídky se konají vždy v celou. Zájemci si mohou vybrat z celkem tří okruhů. První je nejdelší a zabere necelou hodinu. Během té návštěvníci zavítají do chodeb, obřadní síně a na věž. Základní vstupné je 70 korun, zlevněné pak 35.

Druhý okruh je zhruba dvacetiminutový a zahrnuje pouze obřadní síň. Zde je vstupné jednotné ve výši 30 korun. A čas ani cena se nemění u třetího okruhu, ten zahrnuje pouze návštěvu věže nebo balkonu. „Prohlídky si lidé mohou zarezervovat na určitý den i čas na čísle 485 101 709,“ vysvětlila Kodymová a také dodala, že se prodlužuje otevírací doba infocentra. Nyní je otevřeno od pondělí do pátku od 8 do 18 hodin a o víkendech od 9 do 12 hodin.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Město Liberec

Štítky Liberec, věž, turistika, obřadní síň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Liberecká radniční věž je opět přístupná veřejnosti. Ve všední dny i v sobotu  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.