Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Letní Ambroziáda opět v Liberci. Divadlo F. X. Šaldy o prázdninách ožije uměleckým kurzem pro pokročilé

Umělecká agentura Ambrozia pořádá své kurzy herectví, filmu, tance a mediální tvorby po celém Česku, na Slovensku i v Chorvatsku. Jediný turnus, kde si vedení účastníky vybírá, se již od roku 2016 odehrává v Liberci. A nejinak tomu bude i letos.

Již tuto neděli startuje 5. ročník letní Ambroziády pro pokročilé, týdenního uměleckého kurzu, který pořádá umělecká agentura Ambrozia a koná se již tradičně v libereckém Malém divadle F. X. Šaldy. Tento výběrový turnus je určen dětem, mládeži i dospělým, kteří to s uměním myslí opravdu vážně, na Ambroziády jezdí už léta, nebo se svému oboru věnují celoročně. Otevírat se budou ateliéry divadelního herectví, filmu a muzikálu.

Každý ateliér pracuje celý týden na svém projektu, který následně odprezentují na závěrečném programu, který se uskuteční v sobotu 4. července v Malém divadle. Herci zkoušejí svou vlastní inscenaci, muzikálovci muzikál a filmaři natáčejí film. Krom těchto hlavních projektů se účastníci zúčastní také řady workshopů s ostatními lektory a vyřádí se na večerních programech, z nichž za zmínku stojí např. Talentshow, při níž se účastníci mohou předvést v tom, co jim opravdu jde a čím velice často i žijí.

Když se tedy v následujících dnech setkáte v Liberci se skupinou dětí pobíhající s kamerou, nebo s hodinou improvizace v parku, pravděpodobně to budou mladí, nadějní umělci z letní Ambroziády. A jestliže vás myšlenka této akce zaujala, můžete své dítko přihlásit na některý z dalších turnusů, které poběží celé léto.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Ambroziáda

Štítky ambroziáda, letní ambroziáda, Liberec, dfxš, film, herec, divadlo, Česko, Chorvatsko, Slovensko, ateliér

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Letní Ambroziáda opět v Liberci. Divadlo F. X. Šaldy o prázdninách ožije uměleckým kurzem pro pokročilé  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.