Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Robert Vano vystavuje na Krajském úřadě putovní výstavu Srdeční záležitosti

Po celé září můžete zhlédnout ve vestibulu Krajského úřadu Libereckého kraje výstavu světoznámého fotografa Roberta Vano s názvem Srdeční záležitosti.

Velkoformátové fotografie přibližují celkem 17 příběhů osob, které vkládají do toho, co dělají své srdce. Nebo na druhou stranu bojují s kardiovaskulární chorobou. Navíc všichni srdcaři pochází z Liberce a okolí.

Výstava připomíná mimo jiné i Mezinárodní den srdce, který připadá na 29. září. Postupně se výstava přesune na další místa. „Nejprve do Kolosea Liberec, následně do jablonecké nemocnice a poté do Poslanecké sněmovny,“ sdělila autorka projektu Martina Chaloupkova-Motshagen.

Součástí výstavy je i část týkající se libereckého Kardiocentra, které poskytlo i řadu exponátů. Navíc zde najdete i velké papírové srdce, které vytvořily děti z mateřské školky KNofLík.

Ohodnoť článek

Foto KNL

Štítky Liberecký, Srdeční záležitosti, Robert Vano, výstava, Liberecký kraj, Liberec, Poslanecká sněmovna ČR, krajský úřad

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Robert Vano vystavuje na Krajském úřadě putovní výstavu Srdeční záležitosti  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.