Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Lidé se mohou s Ladislavem Duškem rozloučit na louce před kapličkou U Obrázku

Poslední rozloučení se zesnulým hercem Ladislavem Duškem proběhne v pondělí 26. října ve 14 hodin v kapličce U Obrázku, kam může pouze nejužší rodina. Veřejnost se pak může sejít na louce před kostelíkem, kam bude přenášen i zvuk zevnitř.

„Můžeme tam být všichni, ale ve skupinkách po dvaceti, mezi kterými budou dvoumetrové rozestupy. Kamarádi zajistí, že mše probíhající uvnitř v úzkém kruhu dle nařízení vlády bude slyšet na louku,“ uvedla ředitelka divadla Jarmila Levko.

Ladislav Dušek zemřel v pátek 16. října po těžké nemoci. V souboru libereckého divadla strávil třicet let. Naposledy stál na jevišti 28. září jako arcibiskup z Canterbury v derniéře inscenace Králova řeč. Zahrál si také v posledním filmu Bohdana Slámy Krajina ve stínu, která měl letos premiéru. V minulosti se objevil i ve filmech Grandhotel či Signum laudis. Účinkoval i v televizi, diváci ho mohli vidět v epizodních rolích v seriálech Zdivočelá země, Vyprávěj, Kriminálka Anděl či Vraždy v kruhu.

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto DFXŠ

Štítky Ladislav Dušek, rozloučení, u obrázku, divadlo, louka, kaplička, obrázek, Jarmila Levko, Králova řeč, SIGNUM LAUDIS s.r.o., Krajina ve stínu, Grandhotel, Canterbury, Zdivočelá země

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lidé se mohou s Ladislavem Duškem rozloučit na louce před kapličkou U Obrázku  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.