Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

#Kultura Přežije vám přiveze hudbu až do obýváků

Kultura zažívá v době koronaviru těžké chvíle. Divadla i kluby jsou uzavřené, koncerty se nekonají. Přesto se umělci nevzdávají a koncertují na dálku v rámci akce #Kultura Přežije. Hudebníky a skupiny tak můžete mít přímo doma.

Musíte být doma? V pořádku! My přijdeme za vámi. Od 1. 11. spouštíme společnou akci na podporu kultury našeho kraje a rozhodli jsme se, že listopadové neděle věnujeme KULTUŘE. Pojďme si ji opatrovat. Pojďme si ji hýčkat. I v našem kraji máme skvělé muzikanty a divadelníky. Dáme jim prostor. Každý z Vás si jistě přijde na své a z velkého množství žánrů si vybere to pravé, informuje spolek Kultura.

Ten spouští společně s městem Liberec a krajem seriál streamovaných koncertů. V rámci hudebních vystoupení se představí skupiny a hudebníci napříč celým krajem. Naše letní výzva s prosbou, abyste podporovali svá divadla a hudební uskupení tím, že budete chodit na živá představení a koncerty, je v současné době pasé. Naprosto chápeme, že je nutné dodržovat nařízená omezení a doporučení. Jednoznačně se jimi řídíme, protože nikdo z nás nechce zlehčovat vážnost současné situace. Nechceme ale pouze zůstat stát a čekat na zázrak, uvádí spolek.

První koncerty si můžete vychutnat již dnes, další v neděli 8. a 15. listopadu. Dnes si můžete zpříjemnit den poslechem The Scoffers a skupiny Waldovy Matušky. Odkazy na stream najdete na facebooku #Kultura Přežije. Dobrovolné vstupné, kterým podpoříte umělce, můžete zakoupit na portálu Evstupenka.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky Liberecký, kultura přežije, kultura, koncert, divadlo, hudba, Facebook, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

#Kultura Přežije vám přiveze hudbu až do obýváků  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.