Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Knihy za vysvědčení - u Fryče se slevou a dárkem navrch

I letos si Knihkupectví Fryč připravilo odměnu pro školáky. Přestože jsou knihkupectví zavřená, děti si mohou za vysvědčení vybrat knihu se slevou při jejím vyzvednutí dostanou knihu zdarma z antikvariátu. Akce platí až do neděle.

„V letošním pololetí není možné, aby se děti jen tak proháněly knihkupectvím, chlubili se vysvědčením a vybírali knížky v regálech. Ale o radost z knížek a sváteční atmosféru s vůní knihkupectví je připravit nechceme, proto jsme připravili slevy 20% a navrch malý dárek, knižní překvapení pro všechny děti, které si k nám přijdou s rodiči vyzvednout objednané knihy," říká knihkupec Martin Fryč.

„Knihkupectví není zavřené, je pootevřené a aspoň na chvilku je možné užít si vůni knížek a atmosféru knižního světa," pokračuje Fryč.

Odměňte děti za náročné pololetí knihou - u Fryče dostanete 20% slevu!

Přestože se letos v Knihkupectví a antikvariátu Fryč nemůže uskutečnit oblíbená akce “sleva za vysvědčení” a knihkupectví je jen pootevřené, o pololetní slevovou akci nepřijdete. Od středy 27. do neděle 31. ledna totiž u Fryče platí 20% sleva na všechny knihy pro děti a mládež, sci-fi a fantasy a komiksy. Udělejte dětem radost hezkým čtením, mají to teď náročné. 

Knížky za vysvědčení můžete až do neděle objednávat na e-shopu https://obchod.knihyfryc.cz/ nebo telefonicky na 485 105 243  a vyzvednout v prodejně knihkupectví v Pražské ulici. Při osobním vyzvednutí si navíc děti budou moci vybrat malý dárek - knížku z antikvariátu.

Pokud se ale do knihkupectví nedostanete, Fryč nabízí také možnost rozvozu knih po Liberci a blízkém okolí nebo samozřejmě standardní doručovací služby. Podrobnosti najdete na výše uvedeném webu.

Výdej objednaných knih probíhá pondělí až pátek od 9 do 18, v sobotu pak od 9 do 13 hodin.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Knihkupectví Fryč

Štítky vysvědčení, fryč, knihy, kniha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Knihy za vysvědčení - u Fryče se slevou a dárkem navrch  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.