Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

VÍKEND PODLE DRBNY: Bratři Ebenové, historické tramvaje a Tatrhy

S postupným rozvolňováním se opět začínají konat nejrůznější akce. O tomto víkendu tak můžete vyrazit na některý z koncertů, užít si Tatrhy nebo jízdu historickou tramvají.

Máte doma spoustu harampádí, které vám tak akorát zabírá místo a nevíte kam s ním, přitom by se mohlo ještě někomu hodit? Vezměte ho dnes do 11 hodin na Liberecké všehotrhy, které se konají na centrálním parkovišti u Home Credit Areny. Prodat můžete cokoliv, co již nepotřebujete, a naopak zde najdete třeba spoustu věcí, bez kterých se neobejdete.

Pokud vám už chybí živá hudba, zamiřte na dnešní Zahájení kulturního léta v Krásné Studánce u Liberce od 16 hodin. Vystoupí zde Pekař, Lipo, Robin Mood a Mareks.

V rámci jízd na Zubačku mají také příznivci historických vozidel jednu z posledních možností svézt se historickým motorovým vozem 6MT č. 117 a vlekem č. 44 na trase mezi Jabloncem a Libercem. Dnešní jízdy budou rozšíření o tři páry spojů.

Po dlouhé odmlce se v Liberci opět uskuteční Tatrhy u Zámku. Na místě se od 10 hodin představí více než stovka stánků s jídlem a pitím, designem a módou a k tomu bleší trh.

V libereckém EKOParku proběhne v neděli od 10 do 18 hodin workshop zaměřený na výrobu panenek Voodoo.

Kapela tří bratří Ebenů a dalších předních českých hudebníků jako Pavel Skála, Jaromír Honzák a Jiří Zelenka pro změnu vystoupí v neděli od 19 hodin v Lidových sadech. Zahrají průřez tvorbou od prvního alba Malé písně do tmy až po poslední Čas holin.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Tatrhy

Štítky Liberecký, kultura, akce, víkend podle drbny, Liberec, koncert, Home Credit, Pavel Skála, Jaromír Honzák, Jiří Zelenka, Liberec XXXI-Krásná Studánka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VÍKEND PODLE DRBNY: Bratři Ebenové, historické tramvaje a Tatrhy  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.