Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

VÍKEND PODLE DRBNY: koncerty v Bunkru, svatební veletrh a výroba velikonoční keramiky

Jaro pomalu přichází, probouzí se příroda a blíží se Velikonoce. S tím souvisejí i mnohé nadcházející akce na Liberecku. Na co se tento víkend můžete těšit?

Pátek

V pátek si v libereckém klubu Bunkr můžete užít koncert tří předních punk rockových kapel; na společné turné vyrazily hudební skupiny Totální nasazení, The Fialky a Nežfaleš. Začátek je v 19.30. Jako support vystoupí kapela Dilemma in Cinema.

Sobota

Dům dětí a mládeže Liberec ‒ DDM Větrník pořádá velikonoční keramický kurz. Vytvoříte si různé misky na vajíčka, dekorace na dveře či kalíšky. Kurz proběhne o víkendu 12.‒13.03.2022. V dopoledních hodinách je k dispozici kurz pro dospělé s dětmi, odpoledne pak pouze pro dospělé.

Svatební sezona se blíží; přijďte načerpat inspiraci do Pytloun Grand Hotelu Imperial v Liberci. Svatby v Jizerkách pořádají svatební veletrh, kde se můžete se podívat na krásná místa, květinové dekorace, potkat svatební koordinátorky, fotografy a kameramany nebo Djs. Vyzkoušet si můžete snubní prsteny, svatební šaty, profi líčení i účes a ochutnat sladké i slané dobroty cateringu. Akce se koná od 10.00 do 18.00. Pro prvních 50 návštěvníků bude připraven welcome drink. Vstup zdarma.

V 10.00 také začíná výstava terarijních zvířat Fauna trhy v libereckém Babylonu. Na místě můžete nejen vidět, ale také zakoupit terarijních zvířata, okrasné ptactvo, techniku, krmný hmyz, hlodavce, literaturu a další. Přijďte včas, akce končí ve 12.00.

Pokud pro vás punk rock není to pravé ořechové, zavítejte do klubu Bunkr v sobotu. Po covidovém spánku se tam vrací skupina Monkey Business. Dveře klubu se vám otevřou ve 20.00, koncert začíná ve 21.00.

Tělovýchovná jednota Prak zve na XXXVII. ročník tradičního lyžařského výletu Ve stopě prvního machnínského lyžaře. Start: Machnín, hl. n. 12.15, odjezd autobusu z AN Liberec ve 12.30. Trasa povede z Liberce přes Výpřež až do Machnína. Cíl je v klubovně TJ Prak, občerstvení zajištěno a nocleh pro přespolní též. Při nedostatku sněhu nezoufejte, vezměte místo lyží  pouze hole.

Neděle:

Muzeum skla a bižuterie v Jablonci nad Nisou pořádá v neděli od 10.00 do 14.00 další z cyklu oblíbených bižuterních kurzů pro veřejnost. Pod vedením lektorky Věry Černé si mohou pokročilí dospělí vyrobit náhrdelník z perliček.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky tipy na víkend, Liberecký kraj, akce, Velikonoce, svatba, koncert, opevnění, veletrh, Liberec, Totální nasazení, Dilemma in Cinema, The Fialky, keramika, Věra Černá, hudební skupina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VÍKEND PODLE DRBNY: koncerty v Bunkru, svatební veletrh a výroba velikonoční keramiky  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.