Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

VÍKEND PODLE DRBNY: Koncert pro České Švýcarsko, pouť v Chrastavě a Den Svijanského piva

Tento víkend nabízí především hudební akce, výběr je opravdu bohatý. Děti potěší pouť v Chrastavě nebo Den slonů v liberecké zoo.

Na letišti v Liberci vystoupí v pátek v rámci speciálního letního turné Tour de léto 2 Marek Ztracený. Můžete se těšit i na taneční školu Richarda Genzera anebo na zpěvačku Martinu Pártlovou. Opět vás čeká vaření, tančení, podepisování, focení a soutěžení. Akce se koná od 15:30.

V prostoru před Domem kultury Liberec se v pátek koná tradiční Den Svijanského piva, a to od 14:00. O hudbu se postará Barkasteam, Jam & Bazar, Václav Noid Bárta & BekBek Clan, Prague Queen a Viktorie Surmová & Jaromír Bartoš. Užijte si odpoledne plné zábavy, hudby a vašeho oblíbeného piva. Vstup zdarma.

Zoologická zahrada Liberec připravila na sobotu akci s názvem Den pro slony. Program je určený pro menší i větší návštěvníky, čeká vás interaktivní stanoviště i sloní kvíz. Předem registrovaní návštěvníci budou mít možnost nahlédnout do zázemí slonů a setkat se s chovateli v 10:00, ve 13:00 a v 15:00 hod. Registrace na webu zoo.

V Home Credit Aréně Liberec se v sobotu od 12:00 koná Kryštof Kemp 2022, jednodenní zážitkový hudební festival s kapelou Kryštof a jejich kamarády v sedmi přírodních amfiteátrech. Kromě koncertů ve speciálním akustickém pojetí se těšte na parádní doprovodný program organizovaný jednotlivými členy kapely, tentokrát ve filmovém stylu. Areál je otevřen od 10:30.

Město Chrastava a Sbor dobrovolných hasičů Chrastava pořádají od pátku do neděle tradiční Svatovavřineckou pouť na louce za hasičskou zbrojnicí, každý den od 10:00 do 22:00. Prohlédnout si můžete i výstavu drobného zvířectva v areálu chovatelů, kousek od pouti.

Bunkr Rock Club v Liberci pořádá v neděli od 14:00 Koncert pro České Švýcarsko. Finance z této sbírky budou využity především na pomoc obyvatelům obcí zasažených požárem v NP České Švýcarsko, případně na pomoc oblasti národního parku a přilehlým obcím a podnikatelům. Zároveň podpoří dobrovolné hasiče, kteří na místě zasahují. Minimální vstupné je 100 korun, na místě budou dvě pódia – venkovní a vnitřní. Vystoupí ATMO, Jakub Děkan, De Bill Heads a mnoho dalších.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pivovar Svijany

Štítky Liberecko, víkend, akce, tipy, výlet, hudba, pouť, děti, Chrastava, pivo, Národní park České Švýcarsko, Liberec, Richard Genzer, Marek Ztracený, Martina Pártlová, Václav Noid Bárta, Viktorie Surmová, Jaromír Bartoš, Jakub Děkan

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VÍKEND PODLE DRBNY: Koncert pro České Švýcarsko, pouť v Chrastavě a Den Svijanského piva  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.