Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Chinaski zahrají na Sychrově, přichystali i překvapení pro fanoušky

Známá česká kapela Chinaski vystoupí už 25. srpna na zahradě zámku v Sychrově. Dvouhodinová show nabídne největší hity kapely i pár písní z aktuálního alba Frihet a také překvapení. Vstupenky v síti TicketLIVE budou v prodeji i na místě. Areál se otevře v 17 hodin.

Pro každou zastávku turné si Chinaski zvolili i nadějnou místní kapelu, které dají prostor na velkém pódiu před svým vystoupením. „Poslechli jsme si desítky kapel, které projevily zájem si s námi zahrát, a bylo pro nás příjemným zjištěním, kolik skvělých muzikantů se nám ozvalo. I diváci se mají ještě před začátkem našeho koncertu na co těšit,“ řekl k výběru předkapel kytarista František Táborský. Na Sychrově si Chinaski vybrali formaci Monte Carlo Strippers.

Fanoušky čekají i gastronomické zážitky a několik překvapení, o které se Chinaski postarají ještě během podvečera. „Na koncertech za námi chodí lidé a chtějí nám říct, co pro ně naše hudba v jejich životě znamená. Nám se to krásně poslouchá, a je to pro nás ta největší odměna. I proto jsme se rozhodli s fanoušky strávit ještě více času a setkat se s nimi už před začátkem koncertu,“ vysvětlil frontman Michal Malátný.

Se členy kapely se fanoušci potkají v areálu koncertu, kde jim Chinaski načepují pivo, namíchají drink nebo jim poradí s výběrem merche.  

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Tomáš Beran

Štítky koncert, Sychrov, zámek, Liberecko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Chinaski zahrají na Sychrově, přichystali i překvapení pro fanoušky  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.