Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SPORTFILM v Liberci: Festivalový pas s exkluzivními dárky za bezkonkurenční cenu

PR článek

Vstup na filmy, besedy, výstavy a konference, dva litry svijanského piva a k tomu vstupenka do Bazénu Liberec. To vše nyní návštěvníci SPORTFILMU získají za pouhých 300 Kč. Základní festivalový pas je možné zakoupit na www.sportfilm.cz.

Se základním festivalovým pasem BASIC mohou návštěvníci letošního už 26. ročníku Mezinárodního festivalu sportovních filmů SPORTFILM zažít opravdu mnoho. V termínu festivalu 12. - 15. října je pro ně na více než deseti libereckých lokacích připravena projekce zajímavých sportovních snímků v čele s celorepublikovou premiérou dokumentu o Martinu Škrtelovi, která se odehraje v Clarion Grandhotelu Zlatý Lev za osobní účasti Martina Škrtela i režiséra Petra Větrovského. Diváky jistě potěší i filmy o zápasníkovi Jiřím Procházkovi a lezci Adamovi Ondrovi,  rodinný film Děti Nagana, či zajímavý dokument Enzo Ferarri: the red and the black o jedné z největších postav motoristického sportu a automobilového průmyslu.

Zároveň však festivalový pas umožní svému majiteli vstup na zajímavé besedy, výstavy nebo konferenci Mental health v liberecké knihovně, kde moderátorka a bývalá špičková lyžařka Šárka Strachová bude s dalšími hvězdami českého sportu (Gabriela Soukalová, Helena Suková, Klára Kolouchová, Ilona Burgrová) diskutovat na téma Ženy ve sportu.

SPORTFILM nyní prodává základní festivalový pas BASIC za pouhých 300 Kč. K prvnímu tisíci prodaných pasů jsou navíc připraveny dárky v podobě dvou litrů svijanského piva a vstupenky do Bazénu Liberec. „Celková cena takového balíčku by přitom byla 700 korun. Myslím, že je to opravdu bezkonkurenční nabídka,“ podotýká ředitelka festivalu Renata Balašová.

Výhodné festivalové pasy je možné zakoupit na www.sportfilm.cz či na předem ohlášených doprovodných akcích. Jednou z nich je i sobotní běžecký závod a partnerský event letošního SPORTFILMU Nature run, při němž se bude základní festivalový pas s dárky v podobě svijanského piva a vstupenky do bazénu prodávat dokonce ještě levněji, za 200 Kč.

SPORTFILM LIBEREC INTERNATIONAL FICTS FESTIVAL

Mezinárodní soutěžní festival televizních a filmových snímků s tematickým zaměřením na sport, olympijské ideje a hry. Cílem festivalu je ocenění nejlepších snímků v jednotlivých kategoriích a nejlepšího snímku celkově. Posláním festivalu je přispívat k rozvoji olympijských myšlenek prostřednictvím sportovního filmu a dokumentu.

Odborným garantem festivalu SPORTFILM LIBEREC INTERNATIONAL FICTS FESTIVAL 2023 je Český olympijský výbor, Česká olympijská akademie, Česká unie sportu, Filmový a televizní svaz (FITES) a INTERNATIONALE CINEMA TELEVISION SPORTIFS – Miláno.

Garantem Sportfilmu je Federation Internationale Cinema Televizion Sportifs (FICTS), sdružující 130 zemí. Patronát drží Mezinárodní olympijský výbor.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky sportfilm, festival, filmy, liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SPORTFILM v Liberci: Festivalový pas s exkluzivními dárky za bezkonkurenční cenu  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.