Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Muzeum skla a bižuterie bude celé vánoční prázdniny otevřeno zdarma

Muzeum skla a bižuterie v Jablonci nad Nisou připravilo vánoční dárek pro všechny návštěvníky v podobě vstupu zdarma. Na středu 27. prosince nachystali také tradiční a velmi oblíbené tvoření pro celou rodinu.

Od začátku vánočních prázdnin až do konce roku, kromě 24. a 31. prosince, kdy je zavřeno, nabídne jablonecké muzeum vstup zdarma. „Rozhodli jsme se, že dáme nečekaný dárek stálým i novým návštěvníkům v podobě volného vstupu nejen do nových výstav, ale i stálých expozic," řekla ředitelka jabloneckého muzea Milada Valečková.

Připraveno je také velmi oblíbené tvoření pro celou rodinu, které je naplánované na středu 27. prosince. Skláři z firmy GOJA předvedou foukání skleněných vánočních tvarů, které si budou moci návštěvníci sami ozdobit. Odnést si ale můžete z muzea i vlastnoručně vytvořené korálkové ozdoby z voskovaných perel, skleněných tyčinek a drátků.

Inspiraci pro tvoření může být třeba prohlídka stálé expozice Svět zázraků nebo zábavné hledání," zve k návštěvě edukátorka muzea Dana Křivánková. „Navíc mají návštěvníci příležitost ještě na poslední chvíli pořídit originální dárky z naší nabídky skla, bižuterie nebo hodnotných muzejních publikací,“ doplnila Valečková.

Muzeum je o vánočních svátcích otevřeno denně od 10 do 17 hodin. Zavřeno je jen na Štědrý den (24. prosince), na Silvestra a na Nový rok.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Muzeum skla a bižuterie Jablonec n. N.

Štítky muzeum, Vánoce, zdarma, tvoření, Jablonec nad Nisou

Muzeum skla a bižuterie bude celé vánoční prázdniny otevřeno zdarma  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.