Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Turnovské Kino Sféra pořádá filmová dopoledne pro rodiče s dětmi

Možnost zábavy a kulturního vyžití pro rodiče, kteří jsou doma s malými dětmi a nemají možnost hlídání, nabízí turnovské Kino Sféra. Už koncem minulého roku tady začali pořádat Baby kino a budou v něm pokračovat i letos. Nejbližší dopolední představení pro rodiče s malými dětmi je naplánované na 6. března.

Poprvé uspořádali v Turnově promítání vloni v říjnu a přišlo třicet rodičů se svými dětmi. Baby kino nabízí projekci převážně oddechových filmů pro dospělé publikum, nicméně Kino Sféra nechává své diváky i hlasovat o tom, co by chtěli vidět.

Výběr filmu jsme poprvé svěřili do rukou diváků v lednu, kdy v hlasování na Facebooku zvítězil snímek Jedeme na teambuilding. Rozhodli jsme se ale neopomenout ani druhý film v pořadí. Po třech českých komediích nás tak v březnu čeká turbulentní severská komedie Létání pro začátečníky,“ přiblížil dramaturg turnovského kina Pavel Krupař.

Film o strachu z létání, který odhaluje ty nejbláznivější lidské vlastnosti, si budou moci návštěvníci Baby kina vychutnat ve středu 6. března od 9:30 hodin.

Při dopoledním promítání pro rodiče s dětmi je otevřen i kinobar, aby si mohli diváci dát třeba kávu nebo něco dobrého. Při projekci není v sále úplná tma a také hladina zvuku je kvůli malým dětem snížena. V sále jsou k dispozici hračky, deky i přebalovací pult. Rodiče si tak mohou užít filmový zážitek a zároveň věnovat plnou pozornost svým dětem. Nejmenší diváci do tří let mají vstup zdarma a ani zaparkování kočárku není problém.

Kromě filmů pro rodiče s dětmi pořádá Kino Sféra také pravidelné promítací čtvrtky pro seniory, kteří mají zlevněné vstupné a oblíbené jsou i Dámské jízdy.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto KC Turnov/Romana Holubová

Štítky kino, děti a rodiče, Kino Sféra, Turnov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Turnovské Kino Sféra pořádá filmová dopoledne pro rodiče s dětmi  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.