Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

KULTURNÍ PŘEHLED: Na sever Čech míří Lenka Dusilová i show Na stojáka!

Nevíte, kam vyrazit za kulturou? Je z čeho vybírat! Do klubu Bedna dorazí Lenka Dusilová, do Jablonce nad Nisou Aneta Langerová nebo do Doubice show Na stojáka! Vstupenky můžete kupovat na portále evstupenka.cz.

19. 11. od 19:00 – CITRON Radegast Tour 2016 (Lidové sady Liberec) – Koncert populární kapely s hostem zpěvačkou TANJOU.

20. 11. od 19:00 – KAMELOT (Dům kultury Mladá Boleslav) – Koncert kapely s křtem alba Babí léto.

20. 11. od 20:00 – TRIO MERTA, HRUBÝ a FENCL (Klub Na Rampě) - Základní kámen českého písničkářství Vladimír Merta, fenomenální houslista Jan Hrubý (s Mertou se potkává „periodicky“ už několik desítek let) a dvakrát mladší klavírista a kytarista Ondřej Fencl (s nímž Merta poslední dobou hojně spolupracuje) v jedinečném koncertu.

20. 11. od 20:00 – SEATTLE NIGHT – 5 let THE SCOFFERS (Bunkr Rock Club)

20. 11. a 21. 11. od 19:00, 20:00 a 21:00 – DĚDICTVÍ CHAMTIVÉHO LORDA (Státní zámek Sychrov) – Noční prohlídky zámku s divadelním představením.

21. 11. od 19:30 – R+ Members Club vs. K2 (Dům kultury Liberec).

21. 11. od 20:00 – IRSKÝ BÁL (Lidové sady Liberec) - Okouzlující taneční "show" v irském stylu, vystoupení skupin tanců a stepu a možnost vyzkoušení si jednoduchých tanců.

22. 11. od 17:00 – O PERNÍKOVÉ CHALOUPCE JINAK ANEB „JENOM JAK“ (Městské divadlo Jablonec nad Nisou) - Dramatizace klasické pohádky, v níž je věrně zachován příběh o tatínkovi dřevorubci a o jeho dětech Jeníčkovi a Mařence, kteří zabloudí v lese a dojdou k perníkové chaloupce, ve které bydlí Ježibaba a Ježidědek.

24. 11. od 19.30 – ROBERT KŘESŤAN A DRUHÁ TRÁVA (Lidové sady Liberec) - Výjimečný autor a zpěvák s legendární skupinou.

25. 11. od 19:00 – NAROZENINOVÝ KONCERT JAROSLAVA SVĚCENÉHO (Městské divadlo Jablonec nad Nisou) - Koncert k 55. narozeninám jednoho z nejvýznamnějších současných českých houslistů a výrazné osobnosti české hudební scény.

26. 11. od 19:00 – CAVEMAN (Dům kultury Liberec) - Máte chuť se rozesmát až k slzám? Přijďte se podívat na slavnou one man show o tom, co dělá muže mužem a ženu ženou, o rozdílech mezi námi, o lásce, partnerství a vtipně utajených kvalitách obou pohlaví.

27. 11. od 19:00 – LENKA DUSILOVÁ - BAROMANTIKA (Bedna klub Liberec) - Královna česko-slovenské hudební tvorby Lenka Dusilová. Baromantika je velmi osobní, emociální, experimentální, nesmírně poctivé a v neposlední řadě nádherné album. Dopřejte si romantický koncert plný překvapení, tajemných zákoutí a průzračných míst.

28. 11. od 16:00 – MINIDISKOTÉKA MÍŠI RŮŽIČKOVÉ (Lidové sady Liberec) - Znáte ji ze stovek vystoupení po celé ČR i z účinkování v televizních pořadech pro děti. Interaktivní písničková show pobaví i aktivně zapojí děti i jejich rodiče. Tentokrát program Popletení čertíci - nabitý veselými písničkami, tancováním, dováděním a sladkými odměnami. Uvítáme děti v kostýmech!

28. 11. od 20:00 – NA STOJÁKA! (Fabrika Doubice) - Stand up comedy - sólové výstupy bavičů, specialita angloamerických barů, je snad nejkrutějším testem komiků. Kdo nedokáže, aby divák zvedl oči od sklenky, natož odložil doutník a zaplácal, je vyřízen. Účinkují: Pavel Tomeš, Dominik Heřman a Petr Vydra.

29. 11. od 19:00 – EDITA ADLER: AVE MARIA – ADVENTNÍ KONCERT (Městské divadlo Železný Brod) - Adventní koncert "Ave Maria" - účinkují: Edita Adlerová (mezzosoprán) a Marcela Šestáková (klavír).

30. 11. od 19:00 – KONCERT VOKÁLNÍHO SESKUPENÍ 4TET (Dům kultury Liberec) - Již téměř 12 let udivuje diváky svými neuvěřitelnými pěveckými, ale i hereckými výkony a nápady VOKÁLNÍ SEKUPENÍ 4TET/ Jiří Korn, Jiří Škorpík, Dušan Kollár, David Uličník/. Gentlemani v cylindrech opět připravili originální podívanou v programu, která měla premiéru na podzim 2012.

30. 11. od 19:00 – FRAGILE (Městské divadlo Varnsdorf) - Koncert slovenské vokální kapely Fragile, kterou tvoří osobnosti známé z televizních obrazovek a divadel. Věnují se interpretaci známých světových hitů bez hudebního doprovodu v a cappella aranžmá. Již třetím rokem vystupují v projektu Hlasy se zpěvákem Richardem Müllerem.

30. 11. od 19:00 – LIGA PROTI NEVĚŘE (Chrastava – kino) – Komedie s detektivní zápletkou s Michaelou Kuklovou, Veronikou Novou a Ivo Šmoldasem.

2. 12. od 21:00 – PIPES AND PINTS + BANANE METALIK (Bunkr Rock Club)

3. 12. od 19:00 – ANETA LANGEROVÁ – TURNÉ NA RADOSTI 2015 (Městské divadlo Jablonec nad Nisou) - Koncert za doprovodu kapely a smyčcového tria. Aneta Langerová pokračuje v úspěšném turné Na Radosti ke stejnojmennému novému albu. Na další koncerty se mohou fanoušci těšit koncem roku v Čechách i na Slovensku.

3. 12. od 19:00 – ZPĚV SRDCE – KONCERT Z DÍLA J. J. RYBY (Kostel Sv. Kříže Liberec) - Sedm obrazů z vlastního životopisu J. J. Ryby přednese VLADIMÍR MATĚJČEK, herec Divadla za branou, Lyry Pragensis a host činohry Národního divadla. Varhanní skladby J. J. Ryby hraje a zpívá VLADIMÍR ROUBAL, ředitel kůru královské kanonie premonstrátů v Praze na Strahově.

Autoři | Foto Hoffmanův Dvůr

Štítky Lenka Dusilová, Liberec, Česko, hudební skupina, kulturní dům, Aneta Langerová, koncert, Doubice, Městské divadlo, Vladimír Merta, Jan Hrubý, Ondřej Fencl

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

KULTURNÍ PŘEHLED: Na sever Čech míří Lenka Dusilová i show Na stojáka!  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.