Počasí dnes21 °C, zítra18 °C
Úterý 21. května 2024  |  Svátek má Monika
Bez reklam

Show Na stojáka! míří poprvé do České Lípy

Nejlepší komici z pořadu Na stojáka! poprvé míří do České Lípy. Tato velmi oblíbená a originální stand up comedy přiváží do České Lípy seskupení Komici s.r.o. Nenechte si ujít baviče Miloše Knora a fenomén českého internetu Rudu z Ostravy. Představení se koná v Jiráskově divadle v České Lípě ve středu 16.12. od 19 hodin. Vstupenky můžete zakoupit na www.evstupenka.cz. Vstupní je 220 korun v předprodeji a o třicet korun více na místě.

Ruda z Ostravy herec, zpěvák, bavič a moderátor

Vystudoval Ostravskou konzervatoř, obor hudebně-dramatický, v letech 1992–1998 vystupoval v divadlech v Ostravě, Českém Těšíně a v Liberci. 

Účinkoval v muzikálech Dracula, Evita, Hamlet a Krysař, v současnosti hraje v muzikálech Cikáni jdou do nebe (titulní role Lojko Zobara) a je reportérem KnorTime na TV Barrandov. 

Od 18 let pracuje jako rozhlasový moderátor (stanice Morava, Hrad, Euro-K, City, Blaník a Bonton. Do povědomí široké veřejnosti se dostal pomocí pořadů Na stojáka a X Factor pod přezdívkou Ruda z Ostravy. S pomocí Noisebrothers vytvořil hudební klip „Markéta“ – parodie na píseň „Falling Slowly“, s Martinou Pártlovou a s pomocí Janka Rubeše a United labels, SE, zase klip „Ostrava“, který paroduje píseň „Empire State of Mind“ od Jay-Zho a Aliciy Keys. Tento videoklip se stal během 2 týdnů s 1 750 000 zhlédnutími nejsledovanějším videoklipem všech dob českého internetu. 

20. září 2010 se uskutečnila premiéra nového klipu nazvaného „Veřejný nepřítel“, jež je parodií na klip slovenského rappera Rytmuse. Původní klip odehrávající se v Bratislavě byl nazván „Verejný nepriateľ“. Klip byl natočen pod produkcí United Labels.

V listopadu 2010 obdržel Ruda z Ostravy Cenu Óčka v nové kategorii nejlepší zakázaný klip.

Miloš Knor bavič a moderátor

Miloš Knor debutoval v roce 2007 v pořadu „Na stojáka“ HBO. Prezentoval zde svou první povídku „Poprvé“. V roce 2008 založil uměleckou agenturu KOMICI s.r.o. KOMICI s.r.o. sehráli premiérové představení s názvem „KOMICI s.r.o.“29. 1. 2008 v Českých Budějovicích. Od té doby se KOMICI s.r.o. etablovali na pódiích divadel a klubů v celé ČR a na Slovensku. Od září 2009 hraje Miloš i své vlastní představení s názvem „OneKnorShow“. 

V přímém přenosu moderoval se Zuzanou Bubílkovou opening TV Barrandov. Byl autorem a moderátorem pořadu „KnorTime“ na TV Barrandov. Na téže televizi byl spoluautorem a hercem ve skečové show „KOKO TV“. Spolu se Zuzanou Bubílkovou byl autorem a protagonistou série „Hašteření“. S Ivou Pazderkovou moderoval vyhlášení ankety „Král bílé stopy“ 2009 a 2010 ČT4 (live)

Tisková zpráva | Foto Akce.cz

Štítky Česká Lípa, Ostrava, představení, Miloš Knor, Jiráskovo divadlo (Česká Lípa), TV Barrandov, Zuzana Bubílková, vstupenka, Evita, Dracula, Hamlet, Cikáni jdou do nebe

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Show Na stojáka! míří poprvé do České Lípy  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.