Počasí dnes20 °C, zítra20 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

Tom Jones zazpívá v Liberci. Slavný zpěvák bude hlavní hvězdou Benátské!

Festival Benátská! zveřejnil prvního headlinera a nejde o ledajaké jméno. Do Liberce totiž dorazí živoucí legenda Tom Jones. Vystoupí v pátek 29. července na hlavním pódiu s programem největších hitů, které doplní skladbami z posledních tří alb. Jones tak vystoupí v České republice po sedmi letech.

„Máme obrovskou radost, že se nám na Benátskou! podaří přivést Toma Jonese. Usilovali jsme o něj několik let. Jeho tvorbu zbožňujeme. Poslední tři nahrávky Praise & Blame, Spirit In The Room a Long Lost Suitcase patří navíc mezi naše nejoblíbenější,“ radují se pořadatelé na webu festivalu.

Kdo by neznal hity jako Sexbomb, It’s Not Unusual nebo Green Green Grass of Home. A právě ty teď zazní ve veseckém areálu. Jones za svou kariéru prodal přes 100 milionů desek a jeho diskografie obsahuje 28 alb.

V roce 2006 byl povýšen britskou královnou do rytířského stavu a získal tak titul Sir. V Česku se představil zatím třikrát. V roce 2001 v Praze a v roce 2009 v Praze a Brně.

Autoři | Foto tomjones.com

Štítky Tom Jones, Liberec, Česko, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tom Jones zazpívá v Liberci. Slavný zpěvák bude hlavní hvězdou Benátské!  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.