Počasí dnes22 °C, zítra19 °C
Středa 15. května 2024  |  Svátek má Žofie
Bez reklam

Putovní výstava na téma brownfields je k vidění ve Vratislavicích

Putovní výstava o proměněných brownfields objektech v Libereckém kraji se přesunula do Vratislavic nad Nisou. Zájemci si ji mohou prohlédnout v prostorách Kulturního domu 101010, a to do 25. září.

Výstava představuje široké veřejnosti některé úspěšně revitalizované objekty typu brownfields (dlouhodobě nevyužívané objekty) z Libereckého kraje, včetně zmínky o jejich historii a současnosti. Společně s fotografiemi původního a stávajícího stavu objektů výstava přináší příklady úspěšného oživení některých chátrajících objektů v našem kraji.

V minulých letech proběhla tato putovní výstava již v Liberci, v Jablonci nad Nisou, v Semilech, v Hrádku nad Nisou, ve Frýdlantu, v České Lípě, v Jičíně, v Železném Brodě, v Doksech, v Jilemnici, v Turnově a v Lomnici nad Popelkou.

Foto Zeleznybrod.cz

Štítky výstava, brownfield, Liberec XXX-Vratislavice nad Nisou, Liberecký kraj, kulturní dům, Liberec, Jablonec nad Nisou, Semily, Hrádek nad Nisou, Frýdlant, Česká Lípa, Jičín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Putovní výstava na téma brownfields je k vidění ve Vratislavicích  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.