Počasí dnes17 °C, zítra17 °C
Pátek 10. května 2024  |  Svátek má Blažena
Bez reklam

Nejezdi do Mnichova, přijeď na Pláně

Z pivního festivalu inspirovaného bavorským Oktoberfestem se již stala tradice, a tak i letos můžete vyrazit 24. a 25. 9. na výlet na Pláně pod Ještědem! Kromě bohatého hudebního programu na vás bude čekat celá řada různých druhů piva z produkce pivovaru Svijany a koncernu Plzeň a spousty alko i nealko nápojů. Pochutnat si budete moci i na typických bavorských i pikantních klobásách, které na pivním festivalu pochopitelně nemohou chybět.

Pokud by vás přepadla chuť na něco dalšího, hospoda Na Pláních bude nabízet menu plné dobrot. Děti se zase mohou těšit na pouťové atrakce! Kdyby festival přepadla nějaká ta přeháňka, nemusíte se bát, schovat se totiž budete moci ve vyhřívaných velkokapacitních stanech stejně jako každý rok! Oktoberfest na Pláních otevírá své stánky v 10:00 a zavírá ve večerních hodinách.

Jak se na Pláně dostat? Doporučujeme využít sedačkovou lanovku Skalka z konečné zastávky tramvaje Horní Hanychov, spojíte tak příjemnou procházku po hřebenu Ještědu s návštěvou pohody plné akce. Zpět se pak můžete dostat pěšky nebo využít večerního kyvadlového svozu přímo z místa konání události. A jaký bude hudební program?

Sobota

13:00 - 12 Piet-
14:30 - Jiří Schmitzer
16:00 - Pohřební kapela
17:30 - Lessyho voheň

Neděle

13:00 - Kšandy Industry
14:30 - Ready Kirken
16:00 - Garáž a Tony Ducháček
17:30 - Circus Problem

Nakonec už jen zbývá podotknout, že kapela Lessyho Woheň svým vystoupením oslaví 18. narozeniny a na akci zahraje v rozšířené sestavě. Tak si nenechte Oktoberfest na Pláních 2016 ujít! Tradice trvá!

Autoři | Foto Tadeáš Turnovský

Štítky festival, Oktoberfest, Mnichov, Ještěd, Pivovar Svijany, Plzeň, Jiří Schmitzer, Tony Ducháček, Pláň, Liberec XIX-Horní Hanychov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nejezdi do Mnichova, přijeď na Pláně  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.