Počasí dnes17 °C, zítra17 °C
Pátek 10. května 2024  |  Svátek má Blažena
Bez reklam

Harcov Welcome Party odstartuje návrat do školních lavic TULky

Školou povinní již pár týdnů každý všední den ráno vstávají a plní své školní povinnosti. Teď ale přichází řada i na ty školu dobrovolně navštěvující. Po čtyřech měsících se vrací studenti Technické univerzity v Liberci zpět do lavic a s tím se pojí jedna pomalu již tradiční oslava nového akademického roku Harcov Welcome Party 2016. Celá událost se uskuteční na pláži Liberecké přehrady, tedy jen pár minut chůze od samotných kolejí nebo centra města. Přehrada otevírá své brány v úterý 27. září v 18:00.

Program odstartuje talkshow pod názvem Na slovíčko s Hannym Firlou v 19:00, který si k diskuzi pozval patrona libereckého rapu Paulie Garanda, autora blogu Jizerské ticho Petra Vondřicha a zakladatele módní značky My Dear clothing Zbyňka Štanderu.

Kromě toho však budou letos na přehradě stát tři hudební pódia a máme se opravdu na co těšit, protože u DJ pultů se prostřídá celá řada místních hudebních umělců a projektů. (viz seznam níže) Organizátoři ze studentského projektu Life Factory tak srdečně zvou současné, budoucí i minulé studenty TUL k řádné oslavě začátku akademického roku 2016/17.

Hudební účinkující

Lu2, Ask, Daywick, Bukkake Brothers, Duck the Mainstream, Experimental Cabaret

Štítky Technická univerzita v Liberci, Vodní nádrž Harcov, PARTNERS CANADA a.s.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Harcov Welcome Party odstartuje návrat do školních lavic TULky  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.