Počasí dnes19 °C, zítra17 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

K Fryčovi přijede dabér Bodieho z Profesionálů

V čem spočívá kouzlo čtených knih? Nový bestseller J. K. Rowlingové Volání kukačky ve formě audioknihy představí ve středu 19. března od 19 hodin v libereckém knihkupectví Fryč známý herec a mistr dabingu Petr Oliva. Řeč bude i o dalších audioknihách angloamerických autorů, třeba Roberta Fulghuma.

A samozřejmě také o dabingu. Petr Oliva kromě mnoha filmových, televizních a divadelních rolí propůjčil svůj hlas i Pierru Richardovi či drsňákovi Bodiemu z britského kultovního seriálu Profesionálové. Vstupné 40 korun, rezervace možné v knihkupectví.

O audioknize Volání kukačky

Napínavý kriminální román J. K. Rowlingové, napsaný pod pseudonymem Robert Galbraith, převedl do mluvené podoby herec Petr Oliva.

Román působivě líčí atmosféru velkoměstského Londýna – od ospalého poklidu ulic ve čtvrti Mayfair po zapomenuté hospůdky v East Endu a čilý ruch v Soho. Poprvé se v něm setkáváme s Cormoranem Strikem, vskutku neobyčejným a charismatickým soukromým detektivem, který svou originalitou najde mezi současnými detektivy jen stěží sobě rovného.

Napsala Dana Filipová

Štítky audiokniha, Joanne Rowlingová, Petr Oliva, Volání kukačky, Robert Fulghum, Dana Filipi, Londýn, herec, Mayfair, dabing, Soho

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

K Fryčovi přijede dabér Bodieho z Profesionálů  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.