Počasí dnes17 °C, zítra17 °C
Pátek 10. května 2024  |  Svátek má Blažena
Bez reklam

Klub Viadukt čeká už v pátek první zatěžkávací zkouška

Nový klub Viadukt čeká už tento pátek první zatěžkávací zkouška. Akce Follow The Bass odstartuje už v osm hodin večer. Na pódiu se v bývalém Liquidu na Františkově představí dobře známí DJ`S Haszan, Oney, Scorned, Overload, Kofi, Lister. Vstupné je navíc jen dvacet korun.

„Tato párty poslouží jako zatěžkávací pro klub samotný, tudíž doufáme velkou účast vás všech,“ popsal provozní Marek Jiran. Podle něho na sebe nenechají další akce dlouho čekat.

Už jednadvacátého září přijede do Viaduktu kvarteto Karel Hynek, Lukáš Pavlásek, Petr Vydra a Daniel Čech s populární show Na stojáka. Vstupenky si můžete koupit v předprodeji na eVstupence.

Nový klub chce pokračovat v trendu nastoleném Vlakem. Ten fungoval pět let na harcovských kolejích. „Chceme se zaměřit na koncerty, podporovat libereckou scénu, jak hudební, tak i divadelní. Program klubu se budeme snažit dělat hodně pestrý, aby si každý návštěvník našel to svoje,“ doplnil Marek Jiran. 

Štítky liberec, viadukt, Františkov (Velké Kunětice), Karel Hynek, Lukáš Pavlásek, Petr Vydra, Daniel Čech

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Klub Viadukt čeká už v pátek první zatěžkávací zkouška  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.