Počasí dnes10 °C, zítra11 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Zpříjemněte si nákupy. V Plaze vystavuje liberecký balet

Od minulého týdne mohou návštěvníci Nákupní galerie Plaza Liberec nahlédnout do zákulisí baletního souboru Divadla F. X. Šaldy. Na celkem deseti reklamních bannerech si procházející lidé mohou prohlédnout fotografie z baletních inscenací.

 

Malá výstava je připravena v pasáži u banky ČSOB a bude v prostorách Plazy k vidění až do konce dubna 2014, kdy se baletní soubor připojí k Mezinárodnímu dni tance. Ten soubor oslaví 29. dubna v odpoledních hodinách právě nákupní galerii – s ukázkami repertoáru, částečným flash mobem vyhlásí tanečníci letošní poselství Mezinárodního dne tance a oslaví tak svátek tance.

„Chtěla bych tímto poděkovat NG Plaza – jmenovitě pak paní Nancy Haisové – za její podporu libereckého baletu. Díky ní se i letos podařilo vydat kalendář baletu, vloni jsme zde „prožili“ Mezinárodní den tance a letos se chystáme na totéž. Těším se i na další možnosti vzájemné spolupráce, podpory a zviditelňování,“ řekla šéfka baletu Alena Pešková.

Napsala redakce

Štítky balet, tanec, Liberec, Mezinárodní den tance, divadlo, Československá obchodní banka, Plazy, galerie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zpříjemněte si nákupy. V Plaze vystavuje liberecký balet  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.