Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Liberec rozhýbeme, říká kandidát na primátora Petr Židek za ODS společně se Sportovci

PR článek

„Nasloucháme lidem a jejich obavám ze zimy. Zajistíme, aby město fungovalo, jezdilo MHD, aby děti neseděly ve škole v čepicích, zajistíme bezproblémový svoz odpadu a ostatní věci nutné pro chod města,” říká lídr kandidátky ODS společně se Sportovci Petr Židek.

Co tedy podle vás Liberec potřebuje a co se neudělalo?
Málo se investovalo, nestavělo se. Chybí kvalitní investiční plán dalšího rozvoje. Před čtyřmi lety jsme po něm v koalici volali. Po zhruba třech letech máme k dispozici tabulku, která je souhrnem všech potřeb města za 7 miliard, aniž by jim někdo dal konkrétní priority. Když se dnes projdete po Liberci, máte pocit, že město nežije, chybí mu jiskra. Jsem hrdý Liberečák, zdejší příroda, okolí a lidé jsou nejlepší. Město a jeho obyvatelé si rozhodně zaslouží více než jenom se „starat“.

ODS jde do voleb se Sportovci. Rozhýbeme Liberec, plánují

Asi se shodneme, že Liberec je jedno z nejlepších měst pro život v celé České republice. Unikátně propojuje výhody prosperujícího města a kouzelné přírody v okolních horách. „Liberec je ale také městem schopných, talentovaných, vzdělaných a...

Není ODS náhodou poslední čtyři roky součástí městské koalice?
Ano, a koalice má velkou převahu. Je mi líto, že u našich partnerů často chyběla vůle věci dotahovat. Já osobně mám rád, když se dodržuje slovo a smlouvy. Více než 2,5 roku jsme bojovali za družstevní byty a lidé naštěstí získají, co jim patří. V programu jsme měli dokončení územního plánu a je hotovo. Rekonstrukci bazénu a přípravu projektové dokumentace bohužel zdržel Covid. Projekt na zvelebení okolí přehrady je ve fázi projektování a čekáme, až Povodí Labe začne, abychom se k němu připojili. Rekonstrukce Liebiegova paláce by měla být hotová v říjnu. Zvýšení počtu parkovacích míst se po malých kouscích daří. Vyzvednul bych 53 nových míst za Hokejkou, nově rekultivovanou plochu na Dobiášce, kde lze odstavit až 100 aut, 20 parkovacích míst u Kláštera. A projektů na nová parkovací místa nebo úpravu stávajících je v procesu hned několik, např. Rychtářská, Gagarinova, Hlávkova a další.

Proč kandidujete s Unií pro sport a zdraví?
Sportovci jsou skvělý partner, profesionálové, nikdy se nevzdávají. Rozumíme si programově a lidsky. Mají fantastické výsledky v práci s mládeží, do toho ještě rozvíjejí sportovní infrastrukturu a často to dělají ve volném čase. Naše další plány najdete na Facebooku a na webu probudimeliberec.cz.


Zadavatel/zpracovatel: ODS

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky volby, petr židek, ODS, unie pro sport a zdravi, Liberec, koalice, parkování, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Petr Ruprecht

Sbalte si Červinku a hejbněte prdelí tamtéž.

Sobota, 17. září 2022, 21:57Odpovědět

Liberec rozhýbeme, říká kandidát na primátora Petr Židek za ODS společně se Sportovci  |  Politika  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.