Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

V bramboráku na Valdštejnských slavnostech našli zlatý snubní prsten. Při přípravě spadl do těsta

Příběh ztráty a opětovného nalezení snubního prstenu se odehrál při letošních Valdštejnských slavnostech. Dva návštěvníci chtěli při kulturním programu zahnat hlad a tak si dali tradiční bramborák ve stánku frýdlantských dobrovolných hasičů. Jenže tenhle měl speciální přísadu – našli v něm zlatý snubní prsten.

„Na přípravě bramboráků pro návštěvníky Valdštejnských slavností se podílela řada členů sboru dobrovolných hasičů, mimo jiné i moje maminka Ivanka Průšová,“ říká starosta Sboru dobrovolných hasičů ve Frýdlantu Zdeněk Průša.

„Že jí snubní prsten při přípravě sklouzl do těsta si zpočátku ani nevšimla," dodává.

A pak už byla jen otázka času, kdo speciální bramborák dostane. A vyšlo to na manžele Fichtnerovi, kteří neváhali a druhý den přišli do stánku prstýnek vrátit. „Za to jim patří opravdu velký dík. Jsme rádi, že svou činností můžeme podporovat děti a mládež v našem městě, kde jsou lidé poctiví, ohleduplní, pozorní a zcela nezištní," uzavřel Průša.

Autoři | Foto Frýdlantské slavnosti/Radek Petrášek

Štítky Frýdlant, slavnosti, Vladštejnské slavnosti, prsten, bramborák, snubní prsten, slavnost, sbor dobrovolných hasičů, těsto

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V bramboráku na Valdštejnských slavnostech našli zlatý snubní prsten. Při přípravě spadl do těsta  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.