Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Liberecké Centrum Kašpar nabízí Otevřenou poradnu pro všechny, kteří hledají uplatnění na trhu práce

Centrum Kašpar nabízí bezplatně kromě individuálního poradenství řadu dalších programů a vzdělávacích kurzů. Cílem je pomoci lidem rozvíjet dovednosti potřebné k úspěšnému nalezení a udržení práce. Nabízí kariérní plánování, vzdělávání a rekvalifikace. Poradí v oblasti diskriminace či nerovného zacházení v zaměstnání. Pomůže se zmapováním osobní situace, ujasnění životních priorit, hledání řešení jak sladit vlastní potřeby s potřebami rodiny.

„Již 13 let usilujeme v Centru Kašpar o to, aby mladí, staří i pečující mohli žít a pracovat bez zbytečného stresu a předsudků. Víme, že všichni nezískávají zaměstnání stejně snadno. Proto pracujeme na zvyšování sebedůvěry a kvalifikace. Pomáháme lidem najít práci, která je bude bavit, a zvládnout krizové situace. V přátelském a vlídném prostředí Otevřené poradny jsme připraveni všem poradit i naslouchat“, sdělila zakladatelka Centra Kašpar Ivana Sulovská.

Centrum Kašpar v září otevírá počítačový kurz a v říjnu kurz účetnictví, do kterých se lidé mohou hlásit již nyní. Kurzy jsou pro účastníky bezplatné. Pro rodiče je velmi příjemná možnost bezplatného hlídání dětí ve vybavené herně.

Do Otevřené poradny se mohou zájemci a zájemkyně objednat kdykoliv telefonicky 739 037 527 nebo napsat na email petra.smiskova@centrum-kaspar.cz.

Centrum Kašpar je jediná regionální organizace, kterou při řešení zaměstnanosti zajímají pohledy všech zúčastněných a hledá neotřelá řešení v oblasti zaměstnání, výchovy a vzdělání, sladění profese a soukromí. Centrum usiluje o rovné příležitosti na Liberecku a zároveň prostřednictvím sociálních auditů pomáhá nastavovat ve firmách prostředí vstřícné k potřebám kvalitních a loajálních lidí. Pomáhá také připravit mladou generaci pro úspěšný vstup na trh práce. Centrum Kašpar je průvodcem, pomocníkem a rádcem na cestě k dobré práci.

Tisková zpráva

Štítky povolání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Liberecké Centrum Kašpar nabízí Otevřenou poradnu pro všechny, kteří hledají uplatnění na trhu práce  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.