Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.
PR článekStředa, 15. listopadu 2017, 09:06
Kavárnu Organza v Široké ulici zná asi každý Liberečan. Kdo v posledních dnech její prostory navštívil, nejspíš si všiml, že kavárna pomalu mění svůj koncept. My vám nyní představíme plány majitelů podniku Organza a odhalíme, co zamýšlejí s původním konceptem kavárny a jaké novinky vás čekají.
Jeden ze spolumajitelů, Jakub Vaniš, přiblížil vizi „nové“ Organzy: „Malinko se posouváme jiným směrem a to především tím, že chceme široké veřejnosti nabídnout skvělé snídaně každý den kromě neděle a v brzké budoucnosti výborné burgery a tacos,“ říká Jakub Vaniš.
První Apré drink jste si mohli dát už v pátek 10.11.2017 při neformálním „re-openingu“, který probíhal na podzimní měsíce netradičně také na venkovní terase. „Novinkou je vyhřívaný venkovní bar, kde se na vás budeme těšit od čtvrtka do soboty od 17:00 do 22:00,“ dodal Vaniš. Venkovní bar je inspirován horskými bary nejen svou nabídkou drinků, ale také interiérem.
Nejen venkovní bar prošel proměnou. Výraznou změnou momentálně prochází také kuchyně, díky jejímu rozšíření bude kavárna nabízet také klasický jídelní lístek se stálou nabídkou i poledním menu. „Každý den bychom rádi nabízeli dvě obědová jídla a sezonní polévku nebo předkrm. K tomu bude samozřejmě stálá nabídka, jako třeba burgery a také vegetariánská jídla,“ doplnil majitel kavárny.
Kavárna Organza chce svým hostům nabídnout také bohaté snídaně. Každý pracovní den proto kavárna otevírá již v 7:30 ráno a v sobotu o hodinu později.
Ať už přijdete na drink s přáteli nebo na ranní snídani bude na vás čekat příjemné prostředí a kvalitní nabídka jídel.
Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.