Počasí dnes19 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 19. září 2024  |  Svátek má Zita
Bez reklam

Dobrovolníci se činili. Pěstounským rodinám připravili den plný úžasných momentů

Poslední květnová sobota patřila pěstounským rodinám. V prostorách společenského domu Koleseum se na pozvání Nadace Syner sešlo téměř tři sta dětí a dospělých z celého Libereckého kraje.

Nadace Syner se může pyšnit již čtrnáctým uspořádaným ročníkem akce, která myslí na pěstounské rodiny. Cílem těchto společných a dnes již tradičních setkání je vyjádřit pěstounským rodičům poděkování za jejich svědomitou práci a dětem připravit program plný zábavy. Podle slov představitelek Evy Syrovátkové a Ivy Urbanové chtějí zkrátka všem zpříjemnit společné chvíle.

V letošním roce se moderování ujala Jana Rychterová, písničkářka pověstná svým humorem a láskou k dětem. Nechyběly ani nejrůznější soutěže. Plyšáci nebo reklamní dárky od Bílých tygrů se tak staly příjemnou motivací i pro ty nejmenší.

Iva Urbanová doplňuje: O občerstvení se dobrovolně postarali zaměstnanci firmy Syner. Ti pomohli i s výzdobou, výdejem dárečků nebo tašek se sladkostmi, které byly připravené pro děti na cestu.“ Dětským favoritem se ale bezpochyby stal stroj na cukrovou vatu, který se v podstatě nezastavil. 

V závěru programu pak Eva Syrovátková předala deseti rodinám poukázky na rodinný nákup. „Moc hezky to zase organizátoři připravili a jsme rádi, že jsme mohli dorazit,“ poděkovala skromná pěstounka paní Pavla, která se společně se svým manželem stará o dvě děti vlastní a o dvě, které má v péči.

Foto Nadace Syner

Štítky Liberec, Nadace SYNER, pěstounská péče, rodina, Liberecký kraj, Jana Rychterová, Syner

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dobrovolníci se činili. Pěstounským rodinám připravili den plný úžasných momentů  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.