Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Nový volnočasový areál ve Frýdlantu. Začátkem příštího týdne bude oficiálně otevřen

Zbrusu nový areál Strmá, který je určen k volnočasovým aktivitám, přivítá Frýdlant 11. června, kdy bude oficiálně otevřen.

Sportovně herní prvky pro děti, seniory a hendikepované, cyklistická trať nebo kvalitní sociální zázemí. To je jen malá ochutnávka toho, co nové hřiště ve Frýdlantu v Čechách nabízí.

Moderní areál, který se oficiálně otevře začátkem příští týdne, má sloužit turistům, návštěvníkům i místním obyvatelům. „Věřím, že si ho oblíbí rodiny s dětmi, mladí lidé, ale i senioři či zdravotně hendikepované osoby. Na všechny je v areálu pamatováno, ať už workoutovým hřištěm pro cvičení s vlastní vahou těla, tratěmi pro dětské i starší vyznavače terénní cyklistiky, sportovními a herními prvky nebo odpočinkovou zónou s ohništěm,“ pochvaluje si starosta Dan Ramzer.

Bezpečná zóna volnočasových aktivit je vybavena kvalitními sociálním zázemím. To bylo v širokém okolí zapotřebí, a to z důvodu nedaleko nacházejícího skateparku a cyklistické pěší trasy.

V současnosti je areál až do září otevřen denně od 8:00 do 21:00. Posléze bude až do dubna příštího roku otevřen opět od osmi ráno do pěti odpoledne.  

Foto město Frýdlant

Štítky Frýdlant v Čechách, volnočasový areál Strmá, Frýdlant, Česko, Dan Ramzer

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nový volnočasový areál ve Frýdlantu. Začátkem příštího týdne bude oficiálně otevřen  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.