Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Prodáváte auto, nebo sháníte nové? Vyzkoušejte Autogarden Liberec

PR článek

Nákup auta řeší čas od času většina z nás. Ceny nových vozidel jsou ale často nedostupné, a tak se vyplatí navštívit autobazar. V AUTOGARDEN Liberec nabízí prověřené automobily ve skvělém stavu, navíc se tu postarají i o vaše současné auto, které buď odkoupí, nebo ho nabídnou do komisního prodeje, který je v současnosti stále oblíbenější.

Bazarová auta jsou zkrátka velmi oblíbená a právě AUTOGARDEN má několikaleté zkušenosti s jejich koupí i prodejem. „Dokážeme lidem vyjít vstříc co se týče výkupu jejich vozidla, ale třeba i dovezením ojetého vozu na přání,“ říká majitel AUTOGARDEN Liberec Ladislav Kudrnovský.

Jeho společnost nabízí širokou škálu osobních aut, ale i užitkových nebo nákladních vozů. Autobazar se nachází v novém areálu, který je zabezpečený plotem s ostnatým drátem a také kamerovým systémem. Kanceláře jsou pod bezpečnostním systémem napojeným na pult centrální ochrany.

To je podle majitele bazaru důležité pro zákazníky, kteří auto svěří do takzvaného komisního prodeje, který AUTOGARDEN nabízí. „Auto je vlastně stále v majetku zákazníka, peníze dostane až poté, co si vůz vybere nový majitel,“ říká Kudrnovský.

Ten výhodu komisního prodeje vysvětluje na příkladu auta v hodnotě 230 až 250 tisíc. „Zatímco bazar ho vykoupí za 200 tisíc, v komisním prodeji se může prodat za 250, zákazník tak může ušetřit desítky tisíc,“ uvádí.

Zákazník sice neobdrží peníze ihned, je to ale výhoda pro lidi, kteří mají třeba auto již nové a na prodej a peníze nespěchají. „V případě prodeje také musí odpovídat třeba za takzvané skryté závady, které byly skutečně v době prodeje na vozidle, avšak kupující s nimi seznámen nebyl a jsou to takové závady, kvůli nimž by si kupující vozidlo nekoupil, nebo by si ho nekoupil za sumu, kterou za vůz zaplatil - nejčastěji se jedná o stočený tachometr,“ vysvětluje Kudrnovský,

Ale i odkup vozidla za hotové má své výhody. „Peníze dostanete ihned a nemáte žádné následné starosti s vozem - autobazar přebírá zodpovědnost a rizika.“

AUTOGARDEN najdete jen tři minuty od sjezdu z liberecké rychlostní komunikace l/35 u čerpací stanice Čermák, je tedy dobře dostupný i pro mimoliberecké.

Liberecká společnost také často mění nabídku tak, aby co nejlépe vyhovovala dnešním požadavků a potřebám. „Snažíme se jít s dobou, naší prioritou je, aby každý, kdo odjede se zakoupeným vozem, byl maximálně spokojený,“ doplňuje majitel.

Více o společnosti AUTOGARDEN a také nabídce vozů najdete na webu www.autogarden.cz. Novinky jsou také na facebooku.

Štítky Autogarden, Liberec, bazar, auto, peníze, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Prodáváte auto, nebo sháníte nové? Vyzkoušejte Autogarden Liberec  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.