Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

I v Liberci můžete topit výhodně! Zkuste to s Jabloneckou energetickou

PR článek

Jedni už dodavatele tepla změnili, jiní nechávají rozhodnutí na poslední chvíli. Jestli mezi ně patříte i vy, měli byste si pospíšit, topná sezóna se blíží. Výhodné teplo a veškerý servis, kdy se nebudete muset o nic starat, nabízí Jablonecká energetická. Zavedená společnost, která vstoupila na liberecký trh začátkem roku 2018, stále přijímá nové klienty z řad bytových domů, institucí i výrobních areálů. Co všechno poskytuje a jaké novinky si pro své odběratele připravila? Na to jsme se zeptali Petra Roubíčka, ředitele společnosti.

Pane Roubíčku, jaká je průměrná cena tepla od vaší společnosti, pokud jde o domovní kotelny v Liberci?
Pokud odběratel vlastní domovní plynovou kotelnu, jedná se o cenu okolo 430,-Kč/GJ, což je dle propočtů částka více než atraktivní a konkurenceschopná. Může být i nižší, závisí to na několika faktorech, především cenách plynu. V částce je obsažena kompletní dodávka tepla. Zmíním např. dálkový monitoring, díky kterému vidí naši pracovníci nepřetržitého dispečinku provozní stavy kotelny. V případě jakékoliv poruchy nebo požadavku odběratele jsou schopni okamžitě reagovat.

Podobné cenové podmínky mají i vlastníci kotelen v Jablonci nad Nisou. Zde ale především dodáváme teplo dálkově z naší modernizované soustavy, pro kterou platí standardní plošné ceny.

Zmínil jste kompletní dodávku tepla. Co dalšího do ní patří?
O naše zákazníky se postaráme od A do Z. Jestliže vlastníte kotelnu, musíte pochopitelně zajistit vše potřebné. Investovat nejenom svůj čas, ale také peníze do revizí, údržby, obsluhy nebo oprav. Je rovněž nutné výhodně nakupovat palivo, cena tepla musí také zahrnovat náklady na elektrickou energii a topnou vodu. Dále je třeba hlídat lhůty, provádět kontroly i vyhodnocování a prostě celkově zajistit efektivní provoz kotelny. K tomu je zapotřebí se orientovat ve vyhláškách, energetickém zákonu včetně metodik Energetického regulačního úřadu. V případě, že se lidé rozhodnou odebírat teplo od Jablonecké energetické, kompletně převezmeme nejenom kotelnu a její provoz pod naši režii, ale i veškeré starosti a náklady s provozem spojené. Výhodou je již zmíněný 24hodinový on-line dispečink. Po dohodě se zákazníkem se samozřejmě postaráme i o opravy, rekonstrukce nebo obnovy technologie.

Jak zajistí Jablonecká energetická efektivní provoz domovní kotelny?
Sledujeme základní parametry a chování zdroje a postupně ladíme provoz. Vyhodnocujeme účinnost výroby tepla, na základě které jsme schopni navrhnout opatření k optimalizaci provozu. Rovněž si umíme poradit s vhodnou úpravou regulace kotelny nebo strojní části. Do efektivity a ekonomiky hovoří samozřejmě také již zmíněné palivo, které se snažíme nakupovat za co nejnižší ceny. To vše ve výsledku znamená úsporu pro odběratele.

V září hodláte na svých webových stránkách spustit klientský portál. Co vašim zákazníkům přinese?
Odpovědní zástupci našich klientů budou mít on-line přístup ke smlouvám, vyúčtováním a ostatním dokumentům či informacím. Prostřednictvím portálu také zjistí, jak jsou na tom se zálohami nebo spotřebou. Nabídne službu i pro běžné občany, kteří od nás teplo odebírají, a to v podobě zasílání SMS a e-mailů o plánovaných odstávkách, chystaných akcích, cenách a dalších novinkách. To vše zdarma po zaregistrování.

Co mají lidé, kteří se budou chtít připojit k Jablonecké energetické, udělat?
Je to naprosto jednoduché, na webových stránkách www.jabloneckaenergeticka.cz jsou uvedeny všechny kontakty, stačí zavolat či napsat e-mail, naši kolegové se již o všechno postarají. Předloží konkrétní nabídku a samozřejmě vyřídí i všechny administrativní náležitosti tak, aby náš nový zákazník neměl s přepojením starosti.

Co byste dodal závěrem?
Teplo dodáváme pro tisíce domácností v Jablonci nad Nisou a Liberci, včetně řady institucí, podniků a sportovišť. Jsme tedy prověření, naše zkušenosti i služby rádi nabídneme i dalším odběratelům.

Více informací na www.jabloneckaenergeticka.cz.

Štítky Jablonec, teplárna, jablonecká energetická, teplo, kotelna, Liberec, Jablonecká energetická a.s., Jablonec nad Nisou, Energetický regulační úřad

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

I v Liberci můžete topit výhodně! Zkuste to s Jabloneckou energetickou  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.