Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Rozmazlujte se na podzim v nově otevřených obchodech v Nise

PR článek

Když přichází sychravé počasí, není nad to dát si voňavou lázeň, potěšit se krásným šperkem a zahalit se do nového hebkého svetru s šálkem dobrého čaje. To vše vám pomůžeme v Nise realizovat. Právě otvíráme nové obchody originálních českých značek, kde si užijete příjemnou atmosféru a domů si přinesete krásné dárky, které potěší nejen na těle, ale i na duši.

Manufaktura – vaše domácí lázně inspirované českou přírodou

Padá na vás chmurná nálada, že léto už je definitivně pryč? Pak nastal čas na horkou voňavou koupel, která zklidní rozháranou mysl a opět vás zavede na rozkvetlé louky nebo do ovocných sadů. Kosmetika od české firmy Manufaktura vám vrátí zpět dobrou náladu. Vonné oleje, koupelové soli, mýdla, pleťové krémy a další výrobky voní po českých bylinkách – meduňce, lípě, sedmikráskách, ale i po vínu a meruňkách. Vaše koupelna se tak v mžiku promění v pečující domácí lázně.

Manufaktura je pražská firma, která se již od roku 1991 věnuje prodeji tradičních českých řemeslných výrobků a výrobě kosmetiky. Upřednostňuje přírodní suroviny jako české pivo, chmelové výtažky, karlovarskou vřídelní sůl, včelí vosk, med či lanolin, jejichž blahodárné účinky znaly už naše prababičky. Krásu přírody a tradici pak vnáší i do svých prodejen a na samotné výrobky. Nakupování se tak pro vás stane kouzelným zážitkem. Přijďte si to užít na vlastní kůži do prodejny v obchodním centru Nisa.

Pietro Filipi – česká značka s francouzským šarmem

Dalším novým obchodem, který má v Liberci své jedinečné zastoupení, je Pietro Filipi. Letos mimochodem značka slaví své 25. výročí. Psal se rok 1993, když si podnikatel Petr Hendrych založil firmu na výrobu kvalitní české módy. V té době se mu narodil syn Filip, a tak na sebe zbrusu nové jméno módní značky nenechalo dlouho čekat. Zrodilo se Pietro Filipi a začaly se šít originální kolekce tvořené týmem odborníků a předních českých návrhářů. Dodnes pod touto značkou vznikají originální a nadčasové modely šité v limitovaných edicích od 30 do 400 kusů. Výroba je převážně v Česku a na Slovensku. Pietro Filipi tak podporuje lokální produkci a pečuje o maximální kvalitu. Není pak divu, že vám vlněné svetry, krásná saka nebo hedvábné šaty mohou dělat parádu hned několik sezón.

Letošní kolekce Podzim/zima 2018 se nese v duchu 90. let. Je inspirovaná oversized střihy, zdůrazněnými rameny a lakovanými modely. Pro novou kolekci jsou typické tlumené i výraznější zemité odstíny v čele s camel nebo vínovou barvou. A najdete zde kvalitní přírodní materiály jako vlnu, kašmír, mohér nebo kůži. Novinkou je trendy motiv kára, který se objevuje na kostýmech. Jak už to u této značky bývá, jednotlivé kousky mezi sebou můžete skvěle kombinovat a vytvářet tak nové modely. Už jste si byli letošní kolekci vyzkoušet?

Klenotnictví Jolleo – třpytivá krása pro ženy i muže

Tak jako se podzim obléká do zlatavých barev i vy si můžete v Nise udělat malou či větší radost třpytivým šperkem. V Klenotnictví Jolleo vám rádi pomohou s výběrem nebo vám vyrobí šperk na přání podle vašich představ. Již léta se tito profesionální čeští klenotníci a šperkaři zabývají tvorbou snubních i zásnubních prstenů a dalších šperků. Pokud se právě chystáte požádat svou vyvolenou o ruku, svěřte se do jejich rukou. Pomohou vám najít prsten, který vaši nastávající okouzlí stejně, jako ona okouzlila vás. Diamanty v briliantovém brusu, zirkony, žluté, bílé nebo růžové zlato a stříbro – v klenotnictví Jolleo vyhoví vašim možnostem i vkusu.

A pánové si zde přijdou na své v sortimentu hodinek. Klenotnictví má v rámci Liberce exkluzivní zastoupení v prodeji značek Oris, Frederique Constant, Maurice Lacroix, Certina, Tissot, Fortis nebo Seiko Astron. Tak ať vám čas při čekání na partnerku v obchodech utíká stylově.

Obchodní centrum Nisa Liberec patří do vlastnického portfolia skupiny CPI Property Group. Více informace se dozvíte na webu www.nisaliberec.cz.

Nisa Liberec. Dosáhli jste cíle.

Štítky OC Nisa, Liberec, obchody, Manufaktura, Pietro Filipi, Klenotnictví Jolleo, Lužická Nisa, obchod, šperk, lázně, Maurice Lacroix, Fortis, CPI Property Group, Česko

Rozmazlujte se na podzim v nově otevřených obchodech v Nise  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.