Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Moje vize nula. Projekt, který si klade jasný cíl

V roce 2018 Nadace pojišťovny Kooperativa vymyslela a následně iniciovala start projektu Moje vize nula. Projekt, který si klade jasný cíl. Zaměřit se na témata dopravní bezpečnosti tak, aby došlo ke snížení nehodovosti a závažných následků dopravních nehod zejména u mladých začínajících řidičů.

Cílovou skupinou projektu jsou studenti vysokých škol. Některé fakulty a jejich studenti již mohli absolvovat přednášku na téma bezpečnosti silničního provozu v České republice. Mnoho studentů ještě tato přednáška čeká. Přednášku realizuje Tým silniční bezpečnosti na fakultách k projektu připojených. Mezi ně patří například Fakulta ekonomicko-správní a Dopravní fakulta Jana Pernera Univerzity Pardubice, Ekonomická fakulta Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích nebo Ústav soudního inženýrství při Vysokém učení technickém v Brně.

Možnost zapojení se do projektu a pomoci tak začít měnit statistiku dopravní nehodovosti mají studenti do 30. 4. 2019. Fakulty se mohou také ještě připojit a domluvit termín přednášky. Přidáte se i vy?

Tisková zpráva

Foto pixabay.com

Štítky Tým silniční bezpečnosti, prevence, autoškola, škola, nehoda, projekt, přednáška, Dopravní fakulta Jana Pernera Univerzity Pardubice, Ekonomická fakulta Jihočeské univerzity, Česko, Vysoké učení technické v Brně, České Budějovice

Moje vize nula. Projekt, který si klade jasný cíl  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.