Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Soutěžte s Pohádkovými Krkonošemi, vydejte se po stopách Krakonoše

PR článek

Znáte Večerníčkové příběhy Krkonošských pohádek? Tak právě tyto pohádky byly inspirací pro projekt určený dětem „Pohádkové Krkonoše“, který otevírá náruč příležitostí k využití volného času se zábavou, kombinovanou s poznáním a poučením. Vydejte se s Krakonošem a jeho přáteli Sojkou, Hančí a Panem lesním objevovat Krkonoše!

Součástí je razítkovací hra „Po stopách Krakonoše“

A jak si hru zahrajete? V krkonošských informačních centrech získáte zdarma skládací mapku s předtištěnými okénky pro razítka. Když s dětmi navštívíte cíle razítkovacích míst a děti splní úkol nebo zodpoví otázku, do mapy otisknou razítko. Na místech označených TOP získají drobnou odměnu. Speciální losování je určeno pro ty, kteří ústřižek se 3, 5 a 10 razítky odevzdají ke slosování.


Zapojte se do losování o cenu

Nasbírejte minimálně tři razítka a mapku odevzdejte ve vybraném informačním centru. Budete zařazeni do slosování o zajímavou cenu – Dárkový poukaz do Resortu sv. František, zahrnující Erlebachovu a Josefovu boudu nad Špindlerovým Mlýnem, pro celou rodinu. Mapku razítkovací hry Po stopách Krakonoše můžete odevzdávat do 31. 8. 2019, a to konkrétně na deseti informačních centrech uvedených na letáčku, kde také za nasbíraná razítka získáte malou odměnu. V září proběhne losování. Výherce získá Dárkový poukaz – voucher v hodnotě 5000 Kč, který lze uplatnit do prosince roku 2019 a využít na ubytování, konzumaci, masáže a další služby v Resortu sv. František (www.erlebachovabouda.cz).


Mapku ke hře a další informace získáte tady nebo v krkonošských informačních centrech a na razítkovacích místech.

 

Štítky Krkonoše, Pohádkové Krkonoše, pohádka

Soutěžte s Pohádkovými Krkonošemi, vydejte se po stopách Krakonoše  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.