Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Bezpečně na internetu s Cerberosem

PR článek

Na internetu stráví průměrný člověk více než 3 hodiny denně. Kromě zábavy a užitečných informací nás ale na internetu čekají i různé hrozby. Víte, co udělat pro to, abyste byli na internetu v bezpečí?

Bezpečnost na internetu je v současné době velmi často diskutované téma. Počítače a chytré telefony dnes bereme za naprostou samozřejmost a používáme je denně. Snad každému z nás se už stalo, že omylem nainstaloval něco, co nechtěl nebo společně se souborem stáhl i vir. 

Společnost Cerberos s.r.o. je jedním z nejvýznamnějších poskytovatelů telekomunikačních služeb pro Liberec, Mladou Boleslav a okolí. „Zákazníkům můžeme nabídnout optický i bezdrátový internet, vysílání digitální televize, internetové telefonování a další služby. O bezpečnosti na internetu tedy již víme své.  Využíváme licenci společnosti ESET a rádi bychom i našim zákazníkům ukázali, jak můžou jednoduše svá soukromá i obchodní data a komunikaci na internetu chránit,“ říká ředitel obchodního oddělení společnosti Cerberos Viktor Tecl

Akce pro zákazníky

Na září jsme pro všechny nové zákazníky připravili akci na téma „Bezpečný internet“. Ke každé naší službě s úvazkem na 24 měsíců od nás každý zákazník získá licenci pro využití balíčku od společnosti ESET na 12 měsíců zdarma.  Ochránit můžete stolní počítač, tablet, ale i mobilní telefon, a to jak doma, tak ve firmě.

Technologie ESET spolehlivě ochrání Vaše zařízení před různými typy hrozeb. A co všechno takový software umí? Antivir zkontroluje veškeré stahované soubory a aplikace, infikované soubory umístí do karantény a vyhne se tak napadení dalších souborů, pohlídá všechny Vaše online platby, pomůže v případě ztráty počítače, spolehlivě střeží vaše data uložená v počítači před zašifrováním škodlivým kódem nebo dokonce umožní určovat, které aplikace a stránky mohou vaše děti používat, zjistit kde se právě dítě nachází.

Motto společnosti Cerberos s.r.o. je „Bezpečné služby“. Našim cílem je dosáhnout toho, aby nás každý bral jako společnost, která poskytuje kvalitní služby a zároveň pomáhá svým zákazníkům v ochraně jejich soukromí. Chceme mít spokojené zákazníky, proto se neustále snažíme naše služby zkvalitňovat a rozšiřovat a věříme, že spolupráce se společností ESET je krok správným směrem.

Štítky cerberos, Liberec, Internet, ESET, Mladá Boleslav

Bezpečně na internetu s Cerberosem  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.