Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jungle Gin v centru Liberce. Zážitek od poledního menu až po unikátní drinky

PR článek

Jungle Gin na Papírovém náměstí… Pro někoho bar, kam si zajde posedět na jejich speciální drinky Gin x Tonic. Pro někoho restaurace, kde si pochutnáte na jejich speciálních variacích aktuální hitu - Bowl‘s. To vše na Vás čeká ve večerních hodinách. Ale co během oběda?

Na podzim přišli opět s nabídkou poledního menu. Jejich polední menu je složené vždy z polévky a dvou jídel z tradiční, ale i netradiční kuchyně. Těstoviny, saláty či různé úpravy masa? Ano, na své si přijde opravdu každý. Menu je pro Vás připraveno od úterý do pátku, kdy dveře do restaurace se otevírají v 11 hodin.

Ve chvíli, kdy dorazíte do Jungle Ginu na polední menu, můžete získat i několik bonusů. Máte k dispozici od svého zaměstnavatele benefit v podobě stravenek? Pokud je odpověď kladná, ideální. Jungle Gin přijímá nově stravenky Sodexo. Další z výhod, kterou má tato restaurace pro Vás připravenou, je forma sbírání razítek s Vašim chytrým mobilním telefonem. Přes aplikaci Wallet sbírejte razítka a 11. oběd máte u nich zdarma (kompletní informace obdržíte od obsluhy restaurace).

Polední menu v Jungle Gin

Úterý, 26. listopadu 2019, 10:10

Polední menu v Jungle Gin
Polední menu v Jungle Gin

Aktuální menu na celý týden je k dispozici v aplikaci Wallet, ale také na jejich stránkách Facebook a Instagram. Na těchto sociálních sítích můžete například najít fotografie poledního menu na tentýž den či jiné novinky, které Vás v Jungle Ginu čekají. 

Navštívit tento podnik v centru města je zážitek od poledního menu až po jejich večeře a unikátní drinky. Více informací je k dispozici také na jejich internetových stránkách www.jungleginbar.cz.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky jungle gin, polední menu, restaurace, papírové náměstí, nápoj, Liberec, Papírové náměstí, a.s., maso, polévka, stravenky, salát, Facebook, Instagram, Sodexo, podzim

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jungle Gin v centru Liberce. Zážitek od poledního menu až po unikátní drinky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.