Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

CO JSTE ČETLI V ROCE 2019: Tragická nehoda ve Studánce i nevybuchlá bomba v Liberci

Rok 2019 byl pro Libereckou Drbnu historicky nejúspěšnější co do čtenosti, celkem bylo. Na webu přes čtyři a půl milionu návštěv. A co Drbňáci nejvíce četli? Pojďme si připomenout ty nejčtenější články.

Ten vůbec nejčtenější mají čtenáři jistě stále v živé paměti. U liberecké arény dělníci ve výkopu našli nevybuchlou leteckou pumu. Evakuovány byly ze svých domovů tisíce lidí, celá akce trvala několik hodin.

Pyrotechnici zajistili v Liberci kolem půlnoci nevybuchlou leteckou pumu z druhé světové války tak, že je bezpečná. Kvůli jejímu nálezu byly v uplynulých několika hodinách evakuovány tisíce lidí.Ti se tak poté mohli vracet do svých domovů.

Čtená byla také tragická nehoda na obchvatu Liberce v Krásné Studánce. Osobní auto se srazilo s popelářským vozem a účet nehody byl velmi smutný, v autě zemřela řidička a její dvě malé děti.

Všechny složky integrovaného záchranného systému zasahovaly u dopravní nehody na silnici 13 na obchvatu Krásné Studánky. Srazil se tam osobní vůz s popelářským autem. Silnice byla několik hodin uzavřená, na místo letěl i záchranářský vrtulník....

Také třetí událost se odehrála v Liberci. V Hanychově se brzy ráno 4. prosince srazily dvě tramvaje. Při nehodě se nikdo nezranil, řidič jedné z tramvají utrpěl šok.

V Ještědské ulici došlo ve středu po šesté hodině ráno k nehodě dvou tramvají. Ty se srazily v místě točny. Jedna z tramvají zajížděla na točnu a došlo ke srážce. U nehody zasahovaly složky záchranného systému, při nehodě se lehce zranil jeden z...

Velký ohlas také vzbudila série článků o kočkovité šelmě, která se pohybuje mezi Libercem a Jabloncem. Úřady před zvířetem poprvé varovaly koncem září, dosud se ji nepodařilo odchytit.

Na Prosečském hřebeni se pohybuje kočkovitá šelma. Mělo by jít o pumu

Po lesích mezi Libercem a Jabloncem se pohybuje kočkovitá šelma. Oficiální varování vydalo město Jablonec. Lidé by neměli vstupovat do lesa na Prosečském hřebenu. Podle nepotvrzených informací by mělo jít o pumu.

Také další článek s velkým ohlasem vyšel v prosinci. A byl velmi smutný, po krátké těžké nemoci zemřela legenda libereckého tance Jana Košková.

Odešla legenda libereckého tance. Po krátké těžké nemoci zemřela Jana Košková

Kdo by neznal manžele Koškovy. Tančit učili několik generací Liberečáků i přespolních. V pátek večer ale přišla smutná zpráva, Jana Košková po krátké těžké nemoci zemřela. O úmrtí informoval Taneční klub Koškovi na facebooku.

A na závěr jedna pozitivní zpráva, čtenáře zaujal příběh tří policistů, kteří v Liberci Na Rybníčku zachránili život muži.

Liberečtí policisté zachránili život muži, který ležel na Rybníčku v bezvědomí a louži krve

Václav Mareš, Antonín Trojan a Patrik Krch, to je trojice policistů, kteří stojí za záchranou života osmadvacetiletého muže. Ten si v polovině září způsobil vážná zranění, se kterými skončil před libereckou restaurací v bezvědomí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky 2019, články, Liberecká Drbna, Liberec, Drbna.cz, Liberec XXXI-Krásná Studánka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

CO JSTE ČETLI V ROCE 2019: Tragická nehoda ve Studánce i nevybuchlá bomba v Liberci  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.