Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

V Libereckém kraji připadlo několik centimetrů sněhu

V Libereckém kraji připadlo v noci několik centimetrů sněhu, povrchy chemicky udržovaných silnic jsou přesto převážně mokré. Rozbředlá vrstva sněhu je na horských silnicích I. tříd na Jablonecku a Semilsku, vyplývá z údajů na dopravním webu Ředitelství silnic a dálnic.

Na silnicích nižších tříd v horských oblastech kraje leží vrstva nového sněhu. Všechny silnice v kraji jsou zatím sjízdné, silničáři ale doporučují zvýšenou opatrnost.

Teploty byly ráno v kraji kolem nuly a místy sněžilo. Ustávání srážek a ubývání oblačnosti očekávají meteorologové k večeru. Nejvyšší denní teploty budou mezi dvěma až pěti stupni Celsia, na horách by se teplota nad nulu neměla dostat. Bude foukat poměrně silný vítr, v nárazech může na horách přesahovat rychlosti 70 kilometrů v hodině.

Autoři | Foto Luboš Vrabec

Štítky počasí, silnice, sjízdnost, Liberecký kraj, zima, Ředitelství silnic a dálnic, okres Semily, okres Jablonec nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Libereckém kraji připadlo několik centimetrů sněhu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.