Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Hypermarket Globus Liberec nabízí bezpečné nakupování

PR článek

Jíst se musí i v dobách nouzových, proto Globus Liberec zavedl řadu opatření pro bezpečné a efektivní nakupování. Shrňme si ta nejdůležitější z nich.

V Globusu denně nakoupíte od 8 do 20 hodin, do 10 hodin je nakupování vyhrazeno pouze pro osoby nad 65 let. Na dodržování tohoto nařízení dohlížejí liberečtí policisté, za jejich pomoc jim jako poděkování v hypermarketu připravují jídlo a nápoje po celou dobu jejich služby. Mnozí šikovní zaměstnanci také neúnavně pokračují v šití nových roušek pro své kolegy.

Kuchaři stále vaří

I když je nyní Restaurace Globus uzavřena, kuchaři pro vás stále vaří ve stejné kvalitě a nabízí vám výběr hotových jídel, které stačí jen ohřát. Tyto hotovky zakoupíte přímo v hypermarketu v označených chladicích boxech. 

Nově si také můžete pokrmy z Restaurace Globus objednat domů nebo do kanceláře přes www.damejidlo.cz. V nabídce najdete polévky, hlavní chody, saláty i nápoje. Spokojení budou rovněž vaši malí strávnici, pro které kuchaři připravují oblíbená dětská jídla.

V Globusu jsou spokojení a klidní zákazníci prioritou, proto zde zavedli mnohá opatření pro ještě bezpečnější nakupování. V pravidelných intervalech se dezinfikují nákupní vozíky, košíky, skenery Scan&Go, platební terminály, zákaznické kiosky a veškeré kliky či madla. U klasických pokladen byla nově nainstalována ochranná plexiskla a omezil se volný prodej pečiva, uzenin, masa, ryb, sýrů a lahůdek, které nyní zakoupíte pečlivě zabalené.

Můj Globus

A jak vypadá ideální a nejbezpečnější forma nakupování? Nakupujte bezkontaktně s mobilní aplikací Můj Globus, ve které najdete kromě nákupního seznamu také službu Scan&Go. S aplikací si zboží sami naskenujete a uložíte rovnou do vaší tašky, bez nutnosti vykládání nákupu na pokladní pás. Až budete mít vše, co potřebujete, bezhotovostně zaplatíte na pokladnách Scan&Go. Vše rychle a bezpečně.

Tyto služby by Globus pro své zákazníky však nebyl schopen zajistit bez svých obětavých zaměstnanců, kterým patří velké poděkovaní, a to nejen v této nelehké situaci. 

Děkujeme! Váš Globus Liberec

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Globus Liberec, Globus, Liberec, jídlo, Scan&Go

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Filda Římek

Rif Jamilov: ano lze, na pokladnach 3, 21 samoobsluznych pokladnach a jedné pokladně s&go

Pondělí, 30. března 2020, 19:08Odpovědět

Rif Jamilov

Mohu v globuse nakoupit za hotové, kartu nikdo nevlastnime

Pátek, 27. března 2020, 16:18Odpovědět

Tomáš Ramert

Kolik vám za tento článek zaplatil Globus?

Pátek, 27. března 2020, 15:29Odpovědět

Hypermarket Globus Liberec nabízí bezpečné nakupování  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.