Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Globus Liberec zahájil prodej teplých jídel přes okénko restaurace

PR článek

Denní nabídka teplých jídel z Restaurace Globus je konečně zpět a opět si tak můžete vybírat z několika právě uvařených pokrmů. Jednoduše si jídlo objednáte a vezmete s sebou přes prodejní okénko Globus.

Nařízení vlády sice otevření restaurace stále neumožňuje, avšak abyste se nemuseli vašich oblíbených jídel zříkat, vytvořili vedle Restaurace Globuse prodejní okénko. Otevřeno je pro vás denně od 10.00 do 18.00 hodin. Místní kuchaři sestavili pestrý jídelníček obsahující na sedmdesát poctivých jídel tak, abyste si v denní nabídce vybrali svého favorita každý den. Aktuální denní menu naleznete vždy vedle prodejního okénka. 

libereckého Globusu si můžete s sebou odnést nejen teplé pokrmy, ale také hotová balená jídla, připravená jejich kuchaři. Zakoupíte je v regále Snadného vaření. Jsou připravena dle stejných receptur i ze stejných ingrediencí jako všechna vaše oblíbená jídla, na která jste z Restaurace Globus Liberec zvyklí. Každá porce je balená samostatně a než se do jídla pustíte, stačí ho jen krátce ohřát.

Akutní hlad tak zaženete teplým jídlem z prodejního okénka a zároveň si můžete nakoupit například hned několik porcí hotových jídel, které si necháte na později. Přejeme vám dobrou chuť!

Co se týče samotného nákupu v hypermarketu Globus Liberec, stále platí, že nejjednodušší a nejbezpečnější je nakupování se službou Scan&Go nebo s mobilní aplikací Můj Globus. Liberecký Globus však i nadále pečlivě dbá na dodržování všech bezpečnostních opatření a dělá vše proto, aby ochránil zdraví svých zákazníků i zaměstnanců. Při nákupu tak nemusíte mít obavy použít například nákupní vozík, jelikož ten je po každém použití vydezinfikován. Nezapomínejte však všechny vozíky odebírat pouze uvnitř hypermarketu a použité odkládejte do venkovních přístřešků. 

Při nákupu dbejte rovněž na dodržování hygienických předpisů a používejte jednorázové rukavice, ale buďte zodpovědní také ve chvíli, kdy už je nepotřebujete a po skončení nákupu vyhoďte do odpadkového koše nebo jiné nádoby na odpad. Děkujeme, že se chováte zodpovědně vůči svému okolí.

Hypermarket Globus Liberec vám děkuje za vaši přízeň i v těchto náročných časech a přeje vám především zdraví a plno sil. Společně to překonáme.

Váš Globus Liberec

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Globus Liberec, Globus, Liberec, okénko, jídlo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Globus Liberec zahájil prodej teplých jídel přes okénko restaurace  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.