Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jak čelit výzvám doby - nikdy neříkej nikdy - pokračování...

PR článek

V rozhovoru dne 28.4.2020 s učitelkou autoškoly, paní Janou Bartošovou, jsme otevřeli téma vlivu pandemie na společnost a jak se celá situace dotkla jí osobně. Nyní vám přinášíme pokračování rozhovoru.

V minulém rozhovoru jste říkala, že změna, kterou přinesla dnešní doba, vás inspirovala k tvorbě nového projektu. Z čeho tedy vycházíte pro nové zaměření a možnosti?
K úvahám o finanční rezervě nás přivedly naše dlouhodobé životní zkušenosti a snaha sledovat technologický i ekonomický vývoj. Z mnoha míst napříč celou společností vnímáme, jak technologické změny ve firmách-digitalizace, robotizace apod. vedou ke snižování potřeby pracovních příležitostí = snižování příjmových možností. Na druhou stranu se průběžně zvyšují maloobchodní ceny u koncových prodejců a paradoxně marketingové řetězce stále tlačí na snížení výrobních nákladů prvovýrobců…a tím i kvalitu produkce. Je to situace, o které se již mnoho měsíců diskutuje jako o zdroji ekonomické krize, která byla v současné době posílena krizí kolem pandemie koronaviru. Mnoho firem hledá cesty, jak se s touto situací vyrovnávat. Pravděpodobně nejvíce se situace dotkne koncových zákazníků v distribuci zboží. Jak se tato složitá situace dotkne vás? Objevují se podrobné zprávy, jak se regionů dotýká krize, např. tady.

Co je tedy podstatou vašeho nového projektu, jak s tím, co popisujete souvisí?
Náš projekt je zaměřen na řešení situací lidí, kteří si v důsledku vznikající krize připouští ohrožení sebe a své rodiny a dává jim návod, jak při zachování stávajícího profesního nebo podnikatelského zaměření posílit svou jistotu. Dává  návod,  jak využít normální denní chod domácnosti pro generování zisku z její spotřeby. Rozhodli jsme se vsadit na jistotu a začít svůj život ovlivňovat vlastní aktivitou a zodpovědností. Chceme být nezávislí a zároveň součástí velkého celku, který má vždy větší šanci než jednotlivec. Po mnohaletém studiu základních hodnot a principů velké nadnárodní firmy ALTICOR jsme se s přítelem rozhodli svůj projekt spojit s touto významnou firmou, která byla od svého založení v r. 1959  postavena na hodnotách SVOBODA, RODINA, ODMĚNA a NADĚJE. Tyto hodnoty prosazuje i pro své nezávislé partnery.

Jak čelit výzvám doby – nikdy neříkej nikdy

Každý prožíváme současnou situaci trochu jinak. Podle svých podmínek, zaměření, životních vizí i hodnot. Mnoho z nás pociťuje různou intenzitu obav a strachu z budoucnosti jak osobní, tak ekonomické. Na toto téma jsme uskutečnili rozhovor s...

To zní zajímavě, stát na vlastních nohách a zároveň být partnerem světové firmy. Co tedy nabízíte?
Nabízíme ryze dobrovolnou účast v nově tvořícím se silném týmu spotřebitelů rychle obrátkového zboží pro domácnost, kteří sledují pro sebe a své rodiny nadstandardní kvalitu ekologického zboží denní potřeby za ceny převážně nižší, než jsou ceny obvyklé. Výraznou výhodou je zásobení celé domácnosti online z pohodlí domova s dodávkou až do domu s vysoce nadstandartní zárukou spokojenosti 90 dní. Jedná se o partnerskou oboustranně výhodnou spolupráci se širokou škálou možností od pouhé osobní spotřeby až po spoluúčast na rozvoji projektu. 

Kdo tedy a jakým způsobem může váš záměr využít, co to stojí a co se naopak může získat?
Náš záměr může využít každý, kdo vnímá rizika dnešní doby, kdo se nechce smířit s pasivním očekáváním toho co přijde a chce se zajistit do budoucna. Při tom má svou motivaci, vizi, a dostatečně velký sen, který je větší, než jsou jeho současné možnosti, Finanční investice pro zapojení do našeho projektu nejsou potřebné. Důležitější, než peníze je odvaha definovat si pravdivě a upřímně současnou osobní situaci i to, kam chci v životě pokračovat a co jsem pro to ochoten změnit a udělat. Toto jsou parametry, které jsme i my zvažovali, stejně jako otázku, s kým partnersky spojit svůj další život. Jsme stoprocentně přesvědčeni, že s těmito postoji lze získat osobní a finanční svobodu a stát se architektem svého života. To je více než peníze. Jsme našimi bohatými životními zkušenostmi připraveni komukoli pomoci posoudit vzájemnou výhodnost spolupráce na podobných životních cílech.

Co můžete garantovat lidem, kteří by zvažovali spolupráci s vámi?
Garantovat životní úspěch nemůžeme. Známe však mnoho lidí, kteří úspěchu dosáhli využitím jednoduchých  principů. Od těchto lidí se učíme a máme na ně napojení. My můžeme garantovat vedení našich následovníků přes překážky, které život přináší a kterými jsme si my již prošli a naučili je posuzovat, řešit a využívat.  K tomu máme vytvořeny podmínky a podporu. Elementárním základem je seznámení se s principy nového přístupu k novým výzvám…. Např. z knihy BYZNYS PRO 21. STOLETÍ.

Co byste chtěla vzkázat lidem, kteří situaci vnímají podobně jako vy s přítelem?
Chtěla bych vyzvat každého - nebojte se ozvat a osobně se setkat, bychom nezávazně posoudili vaše potřeby. Při setkání probereme, zda vám můžeme být nápomocni v řešení vaší momentální situace. Kontakt najdete na www.vztahovy-byznys.cz. Jsme pro vás připraveni…

Těšíme se na setkání s lidmi, kteří chtějí vzít svůj život do svých rukou…

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky výzvy doby, vztahová poradna, bartošová, rozhovor, projekt, Jana Rabasová, krize, pandemie covidu-19, Alticor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jak čelit výzvám doby - nikdy neříkej nikdy - pokračování...  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.