Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Damil, Elektro s osobitým přístupem, kde vám poradí s výběrem nového spotřebiče i zboží druhé jakosti

PR článek

Elektro s bílou technikou Damil zná snad každej Liberečák. Před více než dvaceti lety začínal tento krámek v Revoluční jako prodejna zboží druhé jakosti. Dnes oproti tomu nabízí i ty nejmodernější a nejnovější kousky do domácnosti.

Možná si říkáte, proč byste do Elektra Damil měli zabloudit. Vždyť elektro máte za domem nebo nákup sfouknete při cestě do obchoďáku. Nebo ještě snadněji, přímo z pohodlí gauče. Jenže tím přijdete o cenné rady a zkušenosti, které vám v Damilu rádi předají. A navíc vám výběr zpestří výbornou kávou.

„Vždy se snažíme vžít do situace zákazníka. Snažíme se vyhovět jeho požadavkům ale zároveň mu nabídnout ideální zlatou střední cestu,“ popisuje usměvavý majitel Daniel Princ. Od první chvíle poznáte, že Dan i Lukáš v Damilu pracují srdcem. Málokoho byste viděli mluvit s takovým zapálením třeba... Třeba o ledničce.

Část sortimentu najdete i na eshopu, jedná se ale o pouhý vzorek všeho zboží. Pokud chcete s výběrem poradit nebo si nejste jisti, tak určitě vsaďte na osobní návštěvu. Kluci vám rádi pomohou a poradí.

Takový nákup ledničky se zdá být obyčejná věc, ale ona to může být docela věda. „Typickým příkladem je zákazník, který přijde s tím, že chce bílou ledničku se čtyřmi šuplíky v mrazáku. Protože na to byl prostě zvyklej. Mohli bychom mu samozřejmě jednoduše nabídnout přesně takové zboží. Raději ale jdeme dál a pobavíme se, zda je tohle vlastně opravdu to, co chce,“ vysvětluje Princ.

Měníme zákazníkům pohled na zboží a někdy i vizi, vždy ale k jejich spokojenosti

Lidem totiž občas chybí vize do budoucna i praktický nadhled. To ale obstarají právě kluci z Damilu. „Třeba u té ledničky. Velkej mrazák se čtyřma šuplíkama je dneska nelogickej. Dřív se mrazáky pěchovaly, hůř se potraviny sháněly. Dnes ale nakoupíme vlastně nonstop a není potřeba přehršle skladovat. Naopak je výhodný větší chladicí prostor, když uvaříme hrnec polívky pro celou rodinu,“ říká Damil.

Občas tak přijde zákazník s myšlenkou, že chce konkrétní zboží a nakonec odchází s úplně jiným, které ale daleko lépe vyhovuje jeho požadavkům. Myslet i na drobnosti, přesně o to se v Damilu snaží. „Snažíme se myslet za zákazníky dopředu. Když si přijdou koupit troubu, řeší, že ji zrovna nyní potřebují. Ale co když za rok budou rekonstruovat celou kuchyň? Proč toho rovnou nevyužít a nepřesunout troubu ze země do středního pásma. Vypadá to hezky, nemusíte se ohýbat a taky se vyhnete tomu nepříjemnému okamžiku, kdy troubu otevřete a do obličeje se vám vyvalí horká pára,“ konstatuje majitel elektra.

Vychlazený pivko do garáže nebo pračka na chatu

Vedle příjemného přístupu se snaží Elektro Damil nabídnout svým zákazníkům také něco navíc. Třeba pětiletou záruku na vybrané spotřebiče. Ne každý si ale může dovolit zrovna novou kvalitní ledničku, pračku nebo myčku. I když by se mu opravdu hodila. Přesně pro tyto zákazníky nabízí Damil i zboží II. jakosti. „Říkáme, že jde o ťuknuté zboží. Jeho funkce není nijak narušená. Jedná se o spotřebiče, které byly někde vystavené nebo mají drobnou kosmetickou vadu, třeba škrábanec nebo promáčklinu. Ale to třeba Jardovi, kterej chce mít vychlazený pivko v garáži, nevadí. Naopak ho zajímá, že za kvalitní a plně funkční ledničku dá polovinu.“

Vedle prodeje nabízí Elektro Damil i servis. A to zdaleka nejen svým zákazníkům. Navíc vám po dobu servisu nabídne i zapůjčení náhradního zboží.

Vedle nového zboží a produktů II. jakosti nabízí liberecké elektro i komisní prodej. Pokud tak plánujete nákup nového spotřebiče, ale starý máte doma plně funkční a mohl ještě někomu posloužit, je to pro vás naprosto ideální. Navíc ušetříte a ještě nemusíte řešit, kam se starou pračkou nebo mikrovlnkou. Daniel Princ k tomu dodává: „Zákazník, kterému takové zboží prodáme, se nemusí bát, že by nefungovalo. Každý spotřebič projde naším servisem a navíc má zákazník záruku na ozkoušení.“

V Elektro Damil si tak přijde na své opravdu každý. Stačí se jen zastavit. Více info najdete na web www.damil.cz.

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Damil, elektro, Liberec, lednička, pračka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Miluše Petričková

Můžu potvrdit každé slovo. Nakupují pouze tam. Vřele doporučuji.

Neděle, 7. června 2020, 20:51Odpovědět

Damil, Elektro s osobitým přístupem, kde vám poradí s výběrem nového spotřebiče i zboží druhé jakosti  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.