Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Danfil - to nejlepší vzniká na severu

PR článek

Lídr na trhu ve výrobě dětských zlatých šperků mění své jméno na Danfil Kids Jewellery. Zdánlivě malá rodinná firma sídlící v kraji pod Ještědem si dokázala vybudovat jméno jak doma, tak proniknout na zahraniční trhy. Proč po úspěšné dekádě přichází celkový restart?

Značka Danfil Kids Jewellery se za posledních deset let stala synonymem pro kvalitu a originalitu ve světě dětských šperků. Desetitisíce českých holčiček nosí náušničky nebo přívěsky této značky. Málokdo by však z anglického názvu uhodl, že se jedná o ryze český brand, jehož návrhy, vývoj, výroba i marketing vznikají přímo v sídle firmy Liberci. Změna jména a začlenění značky do bohatého portfolia celé společnosti Danfil je pouze logickým krokem k smělému cíli. Přiblížit tradiční a přesto moderní výrobky zákazníkům a zaujmout čestné místo u všech důležitých životních okamžiků, které si žádají šperk jako dárek či poděkování.

25 let zkušeností a portfolium několika tisíců produktů

Ve vedení firmy stojí dva bratři Daniel a Filip Horákovi, kteří celou firmu převzali po otci, soudním znalci v oboru zlata a diamantů. Jde tedy o čistě rodinnou tradici, která se předává z generace na generaci. A jelikož poctivé řemeslo nelze

vybudovat jen tak přes noc, najdete ve firmě zlatníky a zlatnice, kteří se svému oboru věnují i více jak 20 let.

Danfil se stává rodinným klenotníkem

Portfolium této liberecké firmy je nadmíru široké. Vedle dětských šperků, které nově najdete na webu www.danfil.cz, se zaměřuje na výrobu dámských šperků s diamanty (​brilianty.cz)​ a snubních prstenů (dfprsteny.cz). Do budoucna se všechny tyto projekty sloučí do jednoho jménem Danfil.

Nečekejte však masovou manufakturu, kde se jede jako na běžícím pásu. Vše je o pečlivosti a trpělivosti nejen ve výrobě. V showroomu, kde je možné si výrobky prohlédnout, si dáte dobrou kávu, personál se bude věnovat pouze vám a budete-li mít specifickou představu o šperku, dokáží ji zhmotnit i pomocí zakázkové výroby.

Takže pokud nevíte kudy kam při výběru dárku k výročí, narození dítěte nebo narozeninám, pamatujte, že ženy a šperky patří k sobě. Odjakživa.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky danfil, eshop, šperky, cutie, šperk, výroba, Ještěd, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Danfil - to nejlepší vzniká na severu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.