Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Novinář Martin Řezníček v Liberci představí knihu Rozpojené státy

Je bývalým dlouholetých zpravodajem České televize ze Spojených států. Své životní a pracovní zkušenosti nyní novinář Martin Řezníček využil k sepsání knihy Rozpojené státy. Tu ve čtvrtek od 18 hodin představí v libereckém knihkupectví Fryč.

„Na tento večer se velmi těším. Ameriku znám jen z podobných knih, jako jsou Rozpojené státy, z reportáží a beletrie svých oblíbených autorů. S reportérem Martinem Řezníčkem ale teď máme jedinečnou příležitost podívat se i na aktuální události a nepokoje, které Amerika zažívá. Podívat se pod povrch," říká pořadatel večera Martin Fryč.

Půjde o moderovanou debatu o Americe v době klíčových tektonických posunů symbolizovaných prezidenty Obamou a Trumpem. Velký prostor pro dotazy dostanou také návštěvníci.

Martin Řezníček

Moderátor hlavních zpravodajských relací České televize „Události“ a „Události, komentáře“, bývalý zpravodaj ve Washingtonu, autor stovek televizních reportáží a rozhovorů. Za svou dvacetiletou kariéru referoval z desítek zemí Evropy, Afriky i Asie. Jako redaktor a moderátor pracoval v české redakci BBC World Service v Praze a Londýně. Po 11. září 2001 přinášel pro BBC zpravodajství z pákistánsko-afghánské hranice. Vystudoval masovou komunikaci se zaměřením na mezinárodní studia na FSV UK.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Argo

Štítky Martin Řezníček, rozpojené státy, fryč, kniha, USA, Liberec, Česká televize, Barack Obama, Donald Trump, Události, komentáře, Washington, D.C., Evropa, Afrika, Asie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Novinář Martin Řezníček v Liberci představí knihu Rozpojené státy  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.