Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

V zimě na běžkách, v létě po svých. Běžecká Jizerská 50 se blíží

PR článek

Jak vypadá trasa Jizerské 50 bez sněhu? Objevit to můžete již letos na konci srpna v rámci letní verze Jizerské 50, součástí seriálu Běhej lesy! Poznejte Jizerky z úplně jiné perspektivy. Poběhněte se lesem na čerstvém vzduchu přes Kristiánov, Jizerku, Novou louku i Olivetskou horu, které již věrně znáte pokryté sněhovou pěřinou.

Běžecký seriál se už posedmé vrací na stadion do Bedřichova, kde odstartují běžné trasy na 11 a 22 km, ale také běh na 50 km, který kopíruje trasu slavného zimního závodu. Vedle toho jsou připravené i tradiční dětské závody Dr.Maxe a nově také 4 km trasa pro pěší, kteří si chtějí projít nejzajímavější místa v okolí trasy a zafandit běžcům na trati.

VoltaRUN je úplnou novinkou závodů Běhej lesy a výtěžek z celého startovného půjde přímo na pomoc dětem. Přispět také můžete týmově, a to tak, že s kamarády vytvoříte skupinu a každý si vyberete trasu dle svých preferencí. Více informací najdete na stránkách Běhej lesy Jizerská.

Pokud jste letos v rámci 53. ČEZ Jizerské 50 jeli jeden ze závodu na 50, 30, 25 nebo 10 km, tak se účastí na její letní variantě můžete zapojit do soutěže o titul Krále a Královny Jizerek. Vybrat si můžete mezi trasami na 11, 22 i 50 km. Nositelem titulu se pak stane muž a žena s nejlepším bodovým hodnocením ze zimního a letního závodu dle těchto pravidel.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto www.jiz50.cz

Štítky Jizerská, Běhej Lesy, běh, sport, Jizerská padesátka, les, Jizerské hory, Olivová hora, Liberec V-Kristiánov, Dr. Max Lékárna, ČEZ, Bedřichov, zima

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V zimě na běžkách, v létě po svých. Běžecká Jizerská 50 se blíží  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.