Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Bojujeme s Kačenkou: Široká veřejnost a šipkaři z celé republiky opět budou pomáhat

Již 5. ročník charitativního turnaje pro Kateřinu Bémovou, jejíž příběh můžete sledovat na @bojujemeskacenkou, se uskuteční již tuto sobotu v Pivovarské restauraci Konrad ve Vratislavicích, která svou kapacitou 250 míst nabízí skvělou možnost pro ty z vás, kteří chcete Kateřině přijít pomoci.

Turnaj začíná prezencí v 10:00 a hrát se začne v 11:00 turnajem dvojic. Od 15 hodin je pak v plánu turnaj jednotlivců a další vložené turnaje. Během odpoledne proběhne i tradiční tombola či dražba obálek se zajímavými výhrami. Plánovaný je i turnaj rodičů s dětmi cca od 14 hodin , takže pokud máte zájem se tohoto turnaje zúčastnit, vezměte své ratolesti a doražte nejpozději v 13:00.

Za předchozí 4 ročníky se vybrala částka přesahující 150 tisíc korun. 

Pokud nechcete hrát šipky, nevadí, stačí když dorazíte a u rozhodčího zaplatíte libovolnou částku na podporu Kateřiny. Celodenní startovné, které je potom věnováno Kateřině je 200 korun na osobu. Každý však může zaplatit startovné i vyšší.

Turnaj rodičů s dětmi je za 50 korun (rodina max 4 hráči).

Aktuálně je přihlášeno 62 hráčů profesionálu a pár amaterských hráčů. 

Příběh Kateřiny Bémové

Rok 2013 Při vážné nehodě, která se stala 7. prosince, utrpěla mnohá poranění. Při nehodě bylo auto zaklíněné pod tramvaj. Zůstala několik měsíců v kómatu. Po probuzení jí lékaři nedávali téměř žádnou naději. Kateřina ale zabojovala, i když zůstala ve 3. stupni invalidity, komunikovala pouze stiskem ruky a krmená byla sondou. Díky její rodině a přátelům, kteří za ní chodili a podporovali jí, se rozjela veřejná finanční sbírka.

Rok 2018 Dnes je Katka samostatná do té míry, že od 1. října 2018 byla zařazena do programu individuálního bydlení, kde se bude učit a nacvičovat větší samostatnost v sebeobsluze, vyřizování všech svých záležitostí. Velkou motivací pro návrat do normálního života je také Kateřinin syn.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Bojujeme s Kačenkou

Štítky Bojujeme s Kačenkou, šipky, turnaj, Liberec XXX-Vratislavice nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bojujeme s Kačenkou: Široká veřejnost a šipkaři z celé republiky opět budou pomáhat  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.