Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Odběrová místa pro testování na COVID-19 rozšiřují provozní dobu

Odběrová místa pro testování na COVID-19 budou rozšiřovat svou provozní dobu. Některá budou otevřená i o víkendu, informovala za Liberecký kraj Andrea Fulková.

V Libereckém kraji je v současné době celkem pět odběrových míst. Přestože se prodlouží jejich provozní doba, stále je nutné se na test objednávat online skrze rezervační systém.

„Díky rezervačnímu systému má klient zajištění přesný termín a navíc omezí fronty čekajících osob,“ uvedla Andrea Fulková. Odkaz na rezervační systém najdou zájemci na webu každého odběrového místa i Libereckého kraje. 

O víkendu bude nově fungovat odběrové místo v Krajské nemocnici v Liberci. Ve všední dny je otevřeno od 8 do 15 a o víkendu od 8 do 13 hodin. V sobotu a neděli je od 9 do 11 hodin otevřené i odběrové místo v České Lípě. Ve všední dny je místo otevřeno od 8 do 12 hodin. Další místa se nachází v Jablonci, Jilemnici a ve Státním zdravotním ústavu Vratislavice.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky Liberecký, odběrová místa, koronavirus, Liberecký kraj, Krajská nemocnice Liberec, Česká Lípa, testování COVID-19, Jilemnice, Jablonec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Odběrová místa pro testování na COVID-19 rozšiřují provozní dobu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.